Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kapluşum iyice hasta oldu...

vicdan

Bronz 2 Üye
Katılım
16 May 2009
Mesajlar
92
Tatile mecburen kapluşumu da götürdüm. Fakat akvaryumu götürmem doğal olarak imkansız. Ben de 15 günden birşey olmaz dedim. Eski plastik kabına koydum. Evin en sıcak odasına koyduysam da sonuçta 28 derece değil. ağızını açıp kapatıyor. Enfeksiyon sanıyorum. Ne yapabilirİm?
Kurutulmuş karidesi yemedi!! Markası tetra. Deliriyorum iyice bi deri bi kemilk kaldı. Her an ölebilir. Lütfen yardım edin...
 
RE: kapluşum iyice hasta oldu. acil yardım!!!

Akvaryumda olmadıkça bir şey yapamazsınız ne yazık ki. Tedavi uygulasanız bile akvaryum olmadığı için fayda etmez. Suyunu sıcak tutmaya çalışın rüzgarda falan kalmasın akvaryuma yeniden kavuşana kadar dayanır umarım.
 
RE: kapluşum iyice hasta oldu. acil yardım!!!

hiç zannetmiyorum çünkü yazık yavrucağa tam akvaryum aldım ertesi gün tatile gittik. doğal olarak en az 2 haftadır birşey yemiyor. ama karamsar düşünmemek gerekir. yine çok haraketli:)
 
RE: kapluşum iyice hasta oldu. acil yardım!!!

Sizin yapabileceğiniz suyu mümkün olduğunsa ılık tutmak arada güneşe de çıkarabilirsiniz sabah saatlerinde. İnşallah dayanır daha akvaryuma alışamadan yeniden kapta yaşamaya başlaması kötü olmuş üstüne tatile götürünce de o kaba alışması bile zor olcaktır yeniden. Ama iyi düşünmek lazım tabi elinizden geleni yapın siz.
 
Geri
Üst