Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşum iyileşiyor

Kapluştron

SKF Delisi
Tedaviye başlayalı 3 gün olmasına rağmen kapluşum tam olmasa da gözlerini açtı ve aldığımıdan beri ilk defa yem yedi. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler : )

Hadi hayırlısı diyelim :) sevindirici bir haber. Sabırla tedaviye devam. Sağ salim tedavi tamamlanınca buradan sonucuda bildirirsiniz.
Geçmiş olsun.

Cvp: Kapluşum iyileşiyor

Geçmiş olsun Nesi vardiki kaplumbanın? Daha önce hastayken açtığın konun altına yazsaydın bunları bizde öğrenmiş olurduk ne hastası olduğunu. Konuyu bölmüşsün kopuk kopuk anlaşılmıyo bişey böyle

Kusura bakmayın yeni bir üye olduğum için bilemedim. Akciğer enfeksiyonu geçiriyordu. Bayağı ilerlemişti 3 gündür antibiyotik tedavisi uyguluyorum gerçekten çok iyi bir ilerleme var şuanda ikiside güneşleniyorlar. :)

O kadar hareketli ki şuanda bulunduğu kaptan firar etmeye çalışıyor. :)

bu suya antibiyotik dökümü ve 12 saatlik periyodumu uygulauyorsunuz?

Ben ilk monodoks baktım ama sıvı olanını bir türlü bulamadım daha sonra eczaneye durumu anlatınca bana combicid adında bir antibiyotik şurup verdi. Bende onu şırıngayla çekip 1 ml olarak 12 saatte bir damlatıyorum.

Bu arada bu da bu durumla ilgili açtığım diğer konular
mailto:/forum/Konu-goz-iltihabi-sonrasi-yem-yememe.html
mailto:/forum/Konu-akciger-enfeksiyonu--9310.html

geçmiş olsun aslında gentamisin 40 mg ampul alsaydın daha iyi olurdu. şuruplar şeker içerikli olduğu için pek önermiyorum. mesela bir ara vitamin olarak sanasol tavsiye edilirdi. ben de almıştım. yapay ve aşırı şekerli olması sebebiyle bırakıp sera reptilini aldım. bu vitaminin içeriği doğal yolla elde edilen ürünlerden yapıldığı için daha sağlıklı.

Geri