Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşum İyileşti :)

kapluş_35

Gümüş 4 Üye
Emeği geçen herkese Teşekkürler :) Kapluşumu vetenire götürdüm.Veteriner kabuğunu temizledi. :133:

Cvp: Kapluşum İyileşti :)

hastalığı konusunda ne dedi veteriner ? gerekli malzemeleri temi nedebildin mi ? :)

Evet kabuğuyla ilgili sorun varmış kabuğunu temizledi.Eski formuna kavuştu :133: haftada bir kuru alanda kabuk için ilacını süreceğim çok teşekkürler :)

bana biraz saçma geldi inşallah verdiği şey kabuk sertleştirici değildir ayrıca akciğer enfeksiyonunun kabukla ne ilgisi var ? şu an nasıl yüzüyor mu ? yanlız ısıtıcım yok demiştin ekipmanlarını tamamladın mı ? eğer tamamlamadıysan iyileşmiş olsa bile tekrar hastalanacaktır geçmiş olsun

Geçmiş olsun çok sevindim :)
Floranın dediği gibi inşallah kabuk sertleştiricisi değildir.
Isıtıcı yoksa muhakkak temin edilmeli.

encede kabuk sertlestırıcıyse dırek cope atmalısın

Veteriner kabuğunu temizleyince iyileşmesi bana da saçma ve mantıksız geldi. Akciğer enfeksiyonu veya kabuk sorunu yaşayan kaplumbağaların 1 günde aniden iyileşmesi mümkün değil

Veterinerin kabuk için verdiği ilacın ismini yazarmısın?

Banada saçma geldi. Sanırım gittiğin veteriner su kaplumbağaları hakkında fazla bilgi sahibi değil.

Ama kaplumbağam iyileşti alt kısmındaki desenler aynı neden kabuk sertleştiriciyi çöpe atmalıyım? Zararı mı var?

Kabuk sertleştirici dediğimiz kimyasal kapluşunuzun kabuklarının hava almamasına ve buna bağlı olarak kabuğunun yumuşamasına sebep olur. Ancak Veteriner`in size verdiği ilaç dediği şey kabuk sertleştirici olmayabilir. Kabuk Sertleştiriciyi içinde bulundurdan (cam,şişe gibi birşey) Üzerinde yazılar varmı Yoksa boşmu? İyileşti derken hareketleri normalemi döndü? yani demek istediğim akvaryum içerisinde rahat rahat yüzüyormu?

Asıl hareketli hareketli yüzüyormu demek istedim.

hareketli yüzüyor hemde aşırı derecede :133: kabuğunun sertleşmemesi için

kabuk sertleştirici dediklerinin içindeki madde kabuktaki gözenekleri kapatıyor yapıştırıcı gibi bir Şey yani asla kullanılmamalı bununla ilgili ayrıntılı bilgi forumda mevcut kabuk sertleştirici gerçeği adlı konuya bakın ayrıca akciğer enfeksiyonu kabuğa sürülen ilaçla geçmez verdiği şeyin ismini yazar mısınız ? ekipmanlarınız eksikti tamamladınız mi eğer tamamlamazsanız kaplumbağanız tekrar hastalanacaktır

prospektüsüne bakabilirsiniz. içerdiği etken maddeleri veya ilacın markasını göndermeniz daha faydalı olacaktır

deep fix diye bir şey içindeki nota mürekkep akmış okunmuyor

seda yandaki sitedeki resimde sağdaki olan ise yaramaz. http://www.deepfix.com/kaplumbagalar.html

evet peptivit mi turti clean jel mi

Geri