Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kara kaplumbağam ölmüș mü?

merhaba siteye fazlasiyla yeniyim o yuzden konuyu acarken yazi yazamadim buraya yazicam o yuzden. nerdeyse tum kıs boyunca boyle yatti yatmaya devam ediyor ama kabugu dumduz oldu resmen icine gocmus ama kafasi da sarkmiyor... hareketsiz bi sekilde boyle yatiyor belki kis uykusudur diye ellememistik ama 2 yillik dostumun oldugunden supheleniyorum. net bir cevap alabilirim umuduyla size danismak istedim :')

Hayvanın yüzüne bakın gözler içeri çökmüşse ölmüştür. Ki öyle gözüküyor.

Bende kabuğu soracaktım biri üstüne mi bastı diye. Kabuk erimeye başlamış. Kalsiyumu tüketmiş.

Başınız sağolsun.

Hayvanın yüzüne bakın gözler içeri çökmüşse ölmüştür. Ki öyle gözüküyor.

Bende kabuğu soracaktım biri üstüne mi bastı diye. Kabuk erimeye başlamış. Kalsiyumu tüketmiş.

Başınız sağolsun.
bakmaya korkuyorum, icim cok kotu oldu bunlari cekip atarken bile. gercekten cok kotu hissediyorum. resmen bizi taniyordu, masaya biraktigimizda ne taraftaysak oraya geliyordu. tesekkur ederim :')

Geri