Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kara kaplumbağası satımı

aytek

Bronz 4 Üye
arkadaşlar merak ettim kara kaplumbağası almak istesek istanbuldaki petshoplarda bulunurmu acaba

veya satılan başka bir şehir varmı

Normalde kara kaplumbagalarinin satisi yasak ama belli olmaz burasi türkiye sonucta :)

Cvp: kara kaplumbağası satımı

evet doğru diyosun ipek acaba bulabilirmiyiz gerçekten beslemek isterim :smile:

fatih bende yasak diye dumuştum ama istanbulda bence petshopların bazıları kesin satıyodur gören varmı acaba hiç :smile:

Ben izmir de oturuyorum onun icin bilmiyorum ama izmirde de hic gormedim

yasak olmasa dahi kara kaplumbağası evde beslenmez. en kötü bahçesi olan bir yer lazım. ayrıca su kaplumbağasının gösterdiği iletişimi kara kaplumbağasında bulamazsın.

doğru diyosun cem biraz araştırdımda çok büyüyo bunlar ya evde imkansız olur.kırmızı yanak en iyisi

Ben de karakaplumbagalarini cok seviyorum ama cem abinin dedigi gibi bahce lazim

peki kırmızı yanak kaplumbağa dışında ülkemizde satılan başka türler yokmu petshoplarda bulunan

genelde res gelir bazen araya karışan oluyor veya bıkıp bırakanlar. nadiren denk geliyor.

dünyada okadar kaplumbağa türü varken tek tür satılması ilginç biraz

Evet gelenlerde slider türünün alt grupları. RES: red eared slider (kırmızı yanak) dışında geçen sene cumberland slider ve yellow belly slider az miktarda geldi.

Geçen yaz gelen iki farklı tür chinese soft shell ve common snapping oldu. Ancak bu ikiside evde beslenecek tür değil.

Geri