Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Karides

TürkSasuke

Platin 5 Üye
Kaplumbağam Yaprak 4.5cm ve yaklaşık 5 aylık. Yem olarak Rotifish Turtle veriyorum ve karides vermeli miyim yoksa karides için daha çok mu küçük

6 cm kabuk boyu altı hayvanlar protein ağırlıklı beslenir. Herhangi bir markanın gammarusunu alabilirsiniz.

Rotifish pek makbul bir yem değil. Onun yerine tropical axolotl alın.

6 cm kabuk boyu altı hayvanlar protein ağırlıklı beslenir. Herhangi bir markanın gammarusunu alabilirsiniz.

Rotifish pek makbul bir yem değil. Onun yerine tropical axolotl alın.
Rotifish stickleri çoktan sipariş verdim ama onlar bittikten sonra tropical axolotl kullanmaya başlasam sorun olur mu?

Siparişi iptal edebilirsen et. Edilmiyorsa, yine de ek olarak tropical axolotl yemi al. Yada omega one juvenile turtle sticks yemi. Sabahları 3 gün Rotifishi 4 gün diğer yemi ara günlere koyarak ver. Akşamları gammarus olsun.

Siparişi iptal edebilirsen et. Edilmiyorsa, yine de ek olarak tropical axolotl yemi al. Yada omega one juvenile turtle sticks yemi. Sabahları 3 gün Rotifishi 4 gün diğer yemi ara günlere koyarak ver. Akşamları gammarus olsun.
Kalitesiz yem olduğunu bilmeseydim almazdım😕 bana da öneri olarak geldi zaten bende güvenilir diye aldım.

Pahalı olanları getirmiyorlar. Ucuz yemlere yöneliyorlar. Rotifishte bu alt grup yemlerden.

Sasukecim tek karidesle beslediğini söylemiştin ben de sana bu şekilde bilgi vermiştim şimdi de karides veriyim mi demişsin, ayrıca ilk olarak rotifish önermedim axolotl için pahalı dediğin için önermiştim yanlışlık olmasın :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240809_201314_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240809_201314_Samsung Internet.jpg
    450.7 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20240809_201354_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240809_201354_Samsung Internet.jpg
    414.8 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20240809_201420_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240809_201420_Samsung Internet.jpg
    465 KB · Görüntüleme: 9
Sasukecim tek karidesle beslediğini söylemiştin ben de sana bu şekilde bilgi vermiştim şimdi de karides veriyim mi demişsin, ayrıca ilk olarak rotifish önermedim axolotl için pahalı dediğin için önermiştim yanlışlık olmasın :)
Sizlik bir durum yok ki zaten yanlışlık yok çok iştahlı bir şekilde yiyor yemi:)

Karides konusu açılmışken bir şey sormak istiyorum. Evde karides ve cüce kerevit yetiştirdiğim bir tank var. Acaba bu canlı karides ve cüce kerevitlerden versem sıkıntı olur mu kaplumbağa için?

Kaplumbağa 10 cm üstü yetişkin ise karides olabilir. Yalnız kerevitlerde kabuk yapısı serttir bu boğazına hasar verebilir. Batabilir. Yine de etik olarak canlı yem vermiyoruz.

Hayvan çekiniyorsa yemi verip uzaklaşın. Yanına gammarus olsun. Tek yem olmaz.

Geri