TürkSasuke
Platin 5 Üye
Kaplumbağam Yaprak 4.5cm ve yaklaşık 5 aylık. Yem olarak Rotifish Turtle veriyorum ve karides vermeli miyim yoksa karides için daha çok mu küçük
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Rotifish stickleri çoktan sipariş verdim ama onlar bittikten sonra tropical axolotl kullanmaya başlasam sorun olur mu?6 cm kabuk boyu altı hayvanlar protein ağırlıklı beslenir. Herhangi bir markanın gammarusunu alabilirsiniz.
Rotifish pek makbul bir yem değil. Onun yerine tropical axolotl alın.
Kalitesiz yem olduğunu bilmeseydim almazdım bana da öneri olarak geldi zaten bende güvenilir diye aldım.Siparişi iptal edebilirsen et. Edilmiyorsa, yine de ek olarak tropical axolotl yemi al. Yada omega one juvenile turtle sticks yemi. Sabahları 3 gün Rotifishi 4 gün diğer yemi ara günlere koyarak ver. Akşamları gammarus olsun.
Sizlik bir durum yok ki zaten yanlışlık yok çok iştahlı bir şekilde yiyor yemiSasukecim tek karidesle beslediğini söylemiştin ben de sana bu şekilde bilgi vermiştim şimdi de karides veriyim mi demişsin, ayrıca ilk olarak rotifish önermedim axolotl için pahalı dediğin için önermiştim yanlışlık olmasın
Ay tamam öyleyseSizlik bir durum yok ki zaten yanlışlık yok çok iştahlı bir şekilde yiyor yemi
Rotifish yemi hayvan yiyor ise devam edin o zaman.Sizlik bir durum yok ki zaten yanlışlık yok çok iştahlı bir şekilde yiyor yemi
Yemin boyutu biraz küçük o yüzden sanırım yiyecekmiş gibi yapıyor sonra kafasını suyun dışına çıkarıyor bna bakıyor bazen yapıyor amaRotifish yemi hayvan yiyor ise devam edin o zaman.
Gamarrus yemi bitmişti birkaç güne gamarrus elime ulaşır ama dışkı renginden yemi yediğini anlıyorumHayvan çekiniyorsa yemi verip uzaklaşın. Yanına gammarus olsun. Tek yem olmaz.