Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tamamdir abla silis elimde mevcut zaten degistirim ben onu bitkileride bulurum aldigim yerde var filtreyide simdilik kapluslarinkinden aldim cekim gucunu kontrol ettim minumumda selale tip kullaniyodum zaten cekim gucu yok neredeyse bi tik daha buyuk akvaryum almak cok daha mantikli elimde moss ballda mevcut ama onu seviyorum bakmak icin almistim sanirsam onlardan kucuk parcalar koparip bebek mosslar yapiyolardi olmadi 1 2 tane alirim benimkindende bi parca koyarim bu gunluk idare etsinler 1 2 gune hallederim hepsiniDipteki renkli cakillari ve diger maddeleri kesinlikle cikarin bunlar cok zararli bunun yerine akvaryum kumu veyada silis kum kullanmalisiniz hiç bulamazsaniz bunları lav kırıgi kullanin ise ilk once iceridekileri kaldirarak baslayin bu renkli taslar suya salinim yapar zamanla hayvanları zehirler baliklar dahil. @akita
Abla ben karidesleri geri vedim baktim ben yapamicam akvaryum cok kucuk burda mutlu olamicaklar en azindan aldigim yerdeki akvaryumlari buyuk filtreleri var bir suru arkadaslari var veballerime girmekdense vermek daha mantikli geldiDipteki renkli cakillari ve diger maddeleri kesinlikle cikarin bunlar cok zararli bunun yerine akvaryum kumu veyada silis kum kullanmalisiniz hiç bulamazsaniz bunları lav kırıgi kullanin ise ilk once iceridekileri kaldirarak baslayin bu renkli taslar suya salinim yapar zamanla hayvanları zehirler baliklar dahil. @akita