Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaybettik...

cort724

Bronz 3 Üye
Katılım
8 Şub 2009
Mesajlar
69
Kapuşuma bakamadığım için çok üzülüyorum ama ilk aldığımdada onda bişey vardı hiç yürümezdi fazla bugün elime bi aldım kafası sarktı:(
kollar heryeri sarkıyordu çok üzgünüm..:(:(
 
çok yazık olmuş başımız saolsun gerçekten çok üzüldüm:(
 
petshoptan aldığınız da hastaydı muhtemelen o zaman.. maalesef çoğu petshop hasta kaplumbağaları da satıyor insanlara.. zaten onların işi ticaretle, kaplumbağaları düşünmüyor çoğu.. çok üzüldüm gerçekten.. başınız sağolsun.
 
Okurken içimden bir şeyler gitti sanki :(
Başınız sağolsun çok üzüldüm :(
 
başın sağolsun, ilk defa almıştın kapluş sanırım, üzülme çünkü petshoplarda gerçekten hasta kapluşlar da satılıyor.. düzgün bakılmıyorlar ki..
 
Kaplumbağa alınmasını tavsiye etmiyorum. Ama illa alacağım diyorsanız en erken Nisan - Mayıs en geç Eylül - Ekim ayı gibi almakta fayda var sıcaklık yüksek olduğu için üşütme ve hastalanma riski az olur diye düşünüyorum.
 
dostlar sağolun arkadaşlar aldığım adam bana bide bu kapuş senden daha fazla yaşar demişti :(
 
Normalde öyle olur ama hasta verirlerse böyle olur... Hem de akvaryumun varmış o hâlde kaybettiniz... Bir daha almanızı önermem ama alacaksanız o adamdan alkmayın ve alırken kendiniz bakın sağlığına kapluşun... Gölerinin şişkin olmamasına, alt kabukta pembelşk olmamasına dikkat edin... Ve de vücudunun herhangi bir yerinde pamuksu beyaz şeyler olmasın... Yeme saldıran ve diğer kapluşların arasında en hareketli görüneni almaya çalışın derim ben...
 
Geri
Üst