Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaybettim

foalax

Bronz 5 Üye
Yaklaşık 6 ay önce 2 mm suda bı fanusta bir kırmızı yanaklı su kaplumbağası gördüm almaya karar verdim bir süre sonra iştahı açıldı büyümeye başladı sonra deprem oldu depremden sonra Almanya'da 3 ay kaldım ama Almanya kırmızı yanaklı su kaplumbağası kabul etmiyordu bende akvaryum sahibi olan ama kullanmayan bı akrabanin akvaryumunda bıraktım 3 ay geçti geri döndüm ben gidince hayvanları 3 litrelik filtresiz bir kaba koymuşlar haliyle küçük olan usutmus bir süre tedavi denedim ama nafile bu sabah kontrol ettiğimde ölmüştü
IMG_20230821_140729.jpg

Yaklaşık 6 ay önce 2 mm suda bı fanusta bir kırmızı yanaklı su kaplumbağası gördüm almaya karar verdim bir süre sonra iştahı açıldı büyümeye başladı sonra deprem oldu depremden sonra Almanya'da 3 ay kaldım ama Almanya kırmızı yanaklı su kaplumbağası kabul etmiyordu bende akvaryum sahibi olan ama kullanmayan bı akrabanin akvaryumunda bıraktım 3 ay geçti geri döndüm ben gidince hayvanları 3 litrelik filtresiz bir kaba koymuşlar haliyle küçük olan usutmus bir süre tedavi denedim ama nafile bu sabah kontrol ettiğimde ölmüştü Ekli dosyayı görüntüle 5906
Çok üzüldüm :( yurt dışına çıkışlarda kaplumbağa sorun yaratıyor mu

Yaklaşık 6 ay önce 2 mm suda bı fanusta bir kırmızı yanaklı su kaplumbağası gördüm almaya karar verdim bir süre sonra iştahı açıldı büyümeye başladı sonra deprem oldu depremden sonra Almanya'da 3 ay kaldım ama Almanya kırmızı yanaklı su kaplumbağası kabul etmiyordu bende akvaryum sahibi olan ama kullanmayan bı akrabanin akvaryumunda bıraktım 3 ay geçti geri döndüm ben gidince hayvanları 3 litrelik filtresiz bir kaba koymuşlar haliyle küçük olan usutmus bir süre tedavi denedim ama nafile bu sabah kontrol ettiğimde ölmüştü Ekli dosyayı görüntüle 5906
Çok üzüldüm 😔 bence tekrar sahiplenin açınızı dindirir

Geri