Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kayıp bulundu

bk6912

Gümüş 2 Üye
arkadaşlar 1 hafta 10 gün gibi bi süre sonunda çılgın kaplumbağam yatak odasında bulundu :)
sanki hayvan tatile çıkıp gelmiş gibi sağlıksız bi durumu hiç yok yeme saldırıyo yüzüyo kuru alana çıkıyo iniyo.. sonuç olarak 4ledik yine :)

Cvp: kayıp bulundu

kazasız belasız bulduğuna sevindim. ayak altında ezilmeden sağsalim bulunmuş. akvaryuma koymadan evvel iyice yıkamışsındır umarım. iştahının olması güzel. eğer mineral yem yoksa damla vitaminden bir damla verebilirsin.

bu arada kaçtığı yeri tesbit ettin mi ? bunu tekrar yapar. bu önlemi almayı unutma.

tespit ettim abi zaten kısıtlı alanı var kaçmak için hiç bi fırsatı kaçırmamış şuan çıkma şansı yok
ama kuru alanda eskisinden çok takılıyo yanlış hatırlamıyosam.
kaçak ve onun dışında 1kaplumbağa daha kuru alanda diğerlerine nazaran fazla duruyo ama iştahta sorun yok bu neye bağlıdır genetik mi abicim ? endişelenmelik durum var mı

Bulunmasına sevindim. Isı kaybına yönelik kuru alanı tercih ediyordur. Toparlasın yüzer.

doğal ortamlarında bu dönemler hayvanlar kış uykusuna yatar. biz de bu durum yok. dolayısıyla hayvanlar su ısısını da geri çektiğimiz için kuru alanda ısınma ihtiyacını hissediyorlar. bir de çıktığında dış ortam ısısı yaza göre soğuk olduğu için lamba altında hayvan mayışıyor. bulduğun hayvanı emre belirtmiş.

Geri