Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kayıp bulunduuuu=))))

errhan

Gümüş 5 Üye
Katılım
29 Kas 2008
Mesajlar
126
arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce kaybolan kapluşumu buldum... koltuğun altında öyle biere gizlenmişki şans eseri buldum dıyebılırım... ama kımse onu ben gibi arayamadı ben onun babasıyım bir baba gözüyle aradım ve buldum=)))))
 
ne haldeydi bulduğunda? yemek verdin mi yedi mi? canım benim yaa.. Gözün aydın tabii bu arada.
 
ayy çok kötü bişi ): umarım bişi olmamıştır açlıktan falan
 
ayy çok sevindim senin adına :D koltuğun oralarda bulacağına inanıyordum sonunda bulmuşsun birde yemek konusunda birden çok yemek verme !!! evcil hayvanlarda bu yöntem var ama kaplumbağaları bilmem sen nolur nolmaz çok verme ;) yani sen çok verme birden.Haydi gözün aydın :D
 
saolun arkadaşlar.. bulduğumda uyuyodu kupkuru olmuş kabuu sanki kireç tutumuş gibiydi sonra suyun altına tuttum bi müddet yavaş yavaş kendıne geldi.. suya koydum bikaç dk hareketsız kaldı ama sonra aynen kaldığı yerden devam.. sanki o diyli onca zamn aç kalan=)) fazla yememk vermedim ama verdiklerimide hapur hupur yedi valla... keyfım yerıne geldi valla... Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın=))
 
evet ben olsaydım ağlamaktan heba olmuştum geceleri uyuyamazdım hayvan sevgisi böyle birşey yaa :)
 
çok sevindim gerçekten çok geçmişte yazılmış ama uzun ömürlerle
 
gözün aydınnnn ma 15 gün susuz bişey olmuş olmasın
 
hayırlı olsun.Siz yine de nolur nolmaz diye bi veterinere gösterin derim.
 
Geri
Üst