Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kayıp

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar bugün tatile geldim kapluşlar küçük bir kaptaydi yarın daha byk yere koyacaktm serkan ordan kaçtı ev merdivenli 4.5m yukseklik ordan atladıysa bisey olurmu nerelerde ila bilir acıkınca çıkarmı.

Cvp: Kayıp

İlk önce evde yürürken önünüze dikkat edin.Sonra kapluşlar saklanmak için yer arıyorlar genellikle bu yüzden dolap altı,mobilya altı gibi karanlık yerleri fenerle arayın.Aklınıza gelen her yere bakın hatta oraya giremez dediğiniz yerlere de bakın.İnşallah bulursunuz.

Karanlık yerlere bak.Aklına gelmeyecek köşelere girebilir.Ev sessizken dinle etrafı.Tırnaklarının sesini duyarsın mutlaka.

Evet sessiz olup tırnak seslerini dinleyin. Umarım bulursunuz :(

Arkadaşlar kaplumbĞalr kaç gün aç ve kuru kala bilirler aradık hertarafı ama yok 3 katıda aradık yoook off bişey olursa benim yüzümden onu tatile getirdim evde 2 gün aç kalirlardi babam 2 güne eve geri gidiyor aç klırlardı 2 gün.

Benim Pakize 2 hafta evde aç susuz kalmıştı.Kütüphanenin arkasında bulmuştum sonra.
Umarım bulursun.

Haka yok bir kac gün dayanırsa tuvaletin arkasına girmesnden şupheeniyorum yarn tesisatcı çağuracağım offff serkan nerdesin yaa.

Tuvaletin arkasına kaçtıysa tesisatçıya gerek yok kendiniz bakın :D Boşu boşuna para vermeyin.

yarısı kadar oraya yürüyemez zaten yan yan gire bilir ama videoya alıp felan çektim bi kuş sesi gibi bişey çıktı ama kapluş yoktu

İnşallah bulursunuz, bulamazsanız tatiliniz zehir olucak gibi duruyor.

Benim kaplumbağam da kaybolmuştu üst kattan alt kata düşmüş oturma odasında koltugun altında tekerleğin arasına saklanmış uykuya yatmış tam 26 gün üstüne buldum onu ama aramadığım yer kalmamıştı=) en akla gelmeyecek yerlere bile bakın bence..

çoğu kez benimde başıma geldi arkadaşlar doğru söylüyor mutlaka karanlık yerlere bak elinde sonunda bulursun iyi şanslar

kötü düşünme çünkü kaplumbağalar çok dayanıklı.internette 1 ay sonra bulunan kaplumbağaları biliyorum.ev sessizken dinle tırnak seslerini duyabilirsin.inşallah bulursun

Arkadaşlar yom bulamıyorum çıldıraca ben 2 haftalına geldim yok 2 hafta içimde bulmam lazım bu arada tekerleyin arasında oldunu nasik anladınız.

Gündüz çıkma ihtimali düşük biraz. Gece heryer karanlık olduğunda kaybolduğu odadan başlayarak oturup sesleri dinleyin. Hareket ederse duyabilirsiniz ya da karanlıkta yerinden çıkma ihtimali de olabilir. Gündüzleri yapabileceğiniz şey de evdeki karanlık yerleri dip köşe araştırmak :(

Geri