Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kayıp

Cvp: Kayıp

Hala yok ölmüştür artık yok her yere baktım nereye girer evde fazla eşya yok 4.5m yükseklikten düşse direk sakatlanır hareket edemzd, merdivenlerden nmesi en az 1-1.5 saat sürerdi tüvaletin arkasında ola bilir en az 1000 kere tesisatcı diye söyledim takan yok derilerecem evi yıkıp döküp arayacam görecekler.:mad: :mad: :(

Serkan bulundu tuvaletin arkasından çıktı bukduğumda uyuyodu ve tozlu bir haldeydi ıliksuda tozunu attım ve diyerlerinin yanına koydum şimdi uyandı yem attım yemedi elime alip agzina tuttum 1.5 sera raffy p yedi ama çok zayiflamış derisi kabunun uçine gôçmüş yavaş ça tontonlaşacak eskisi gibi.

Cvp: RE: Kayıp

antifbyigit' Alıntı:
Simdi gene baktım minikleri dövüyodu eskisi gibi.

Çok geçmiş olsun, kapluşların muzurlukları eksik olmuyor zaten buldugunuza çok sevindim sağlıklı uzun bi ömrü olur inş :)

Kaybolduğu zamanda kaybettiği mineralleri yerine koymanız için biraz yem miktarını arttırın
Geçmiş olsun çok sevindim bulduğunuza

Geçmiş olsun bulmanıza çok sevindim nasıl girmiş oraya :) peki nasıl çıkardınız :)

Tesisatcı çağırdım tuvaleti söktürdüm tesisatcı orda dedi cıkartip verdi ama tesisatcı korkaktı gelir gelmez büyükmü ısırırmı felan dedi bende uyuyodur dedim öyle aldık ordan.

benim kide bi aralar kaybolmuştu nemli ve karanlık yerlere kaçıyolar :D 3 sonra buldum hiç bişi yok olmamıştı hadi hayırlı olsun sevindim :)

Geri