Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kazma

melisa ecem

Bronz 3 Üye
Bugün ilk defa necatinin sudaki kumu kazdıpını gördüm eşeleyip bir kenara atma değil böyle ciddi ciddi dibine ulaşana kadar kazıyor sonra başka bir yere aynı hareketler bugün ilk defa böyle bir şeye şahit oldum ve kokluyo durmadan gerçi daha öncede kokluyodu ama bi defa fındığında ona eşlik ettiğini gördüm ama sadece bir kere kazma konusunda.

Ama necati erkek yumurtlayamaz edemez

Şimdi baktım ikisi birlikte kazıyor

Çok ilgi gösterdiler ve odaklandılar fındıkta dahil kazıyorlar acaba yumurtalayabilir mi fındık hafta da iki defa falan karşılıklı ellerini titretiyorlardı acaba fındığı toprağa koysam kazar mı?

Kum üstüne yem artığı ve dışkı düşer bir kısmını kumda dolanırken içine karıştırırlar Sonrasında açlık hissiyle dolanırken (bu his hiç bitmez) kokusunu alıp kum altında yiyecek olduğu düşüncesiyle kazarlar. Bu aşamada kum da yerler. Sorun yok normal davranış.

Geri