Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kedim İçin Kan Desteği Gerekli

izmir

Bronz 2 Üye
Merhabalar, 12 yaşındaki british shorthair dişi kedim için kan gerekli. İzmir/Güzelbahçe'de yaşıyoruz. Acil ameliyata alınması gerekiyor, ya karaciğerinde problem var ya da dalağı patlamış. Ama yaşlı olduğu için kanı nerdeyse hiç yok, ameliyat için kan gerekli. Kan grubunu henüz bilmiyoruz, yarın öğreneceğiz. Şuan bize destek olmak isteyen kişilerden 5 kedi var ama acil bir durum olursa ve 5 kedinin 5i de benim kedimin kan grubuyla uyuşmazsa bir destekçiye ihtiyacım var. Lisedeyim ve ben bu kediyle büyüdüm onu çok seviyorum, aşılı ve sağlıklı bir kediniz varsa rica ediyorum bana ulaşın. Kan aldırma vs bütün masrafları biz karşılayacağız.

Sadece 1 kişi değil, ne kadar kişi destek olmak isterse o kadar iyi

Geçmiş olsun.

İnsanlar gibi düşünürsek normal kedilerin kanı da uyar mı diye düşünüyorum. Yeterki aynı grup olsun.

Geçmiş olsun.

İnsanlar gibi düşünürsek normal kedilerin kanı da uyar mı diye düşünüyorum. Yeterki aynı grup olsun.
zaten cins problem değil herhangi bir aşılı ve sağlıklı kedi olur şuana kadar 7 kedi denenmiş tutmamış kan grupları durumu kritik lütfen yardım edebilecek biri varsa bana ulaşsın

zaten cins problem değil herhangi bir aşılı ve sağlıklı kedi olur şuana kadar 7 kedi denenmiş tutmamış kan grupları durumu kritik lütfen yardım edebilecek biri varsa bana ulaşsın
lütfen görmezden gelmeyin sizin yoksa belki bir tanıdığınızın vardır hayati bir konu

İzmirde olsam sokak kedisi çok yakalamaya çalışır bir şekilde getirirdim ama aşılı değiller.

Seferhisarda akarcalılar forumuna atayım belki dönen olur. Ama çoğu sokak kedilerini besler.

Seferhisarda akarcalılar forumuna atayım belki dönen olur. Ama çoğu sokak kedilerini besler.
Kan bulundu, takviye de yapıldı. Kan verildiği gibi ameliyata alındı ama ne kadar uğraşsak da yaşatamadık. Dalağı, karaciğeri ve pankreası feci şekilde tümör dolmuş. Desteğiniz için teşekkürler. İyi uykular canım kızım.

Başınız sağolsun. Üzüldüm.

Düşününce hakkından hayırlısı olmuş. Kanser metastas yapmış. Ben böyle beklemiyordum. Hayvan iyi dayanmış. İnsan olsa dayanamazmış. Karaciğer ve pankreas kanserinden kurtulan insanda olmuyor zaten. Bu açıdan düşününce üzüntünüz bir parça azalır diye düşünüyorum nihayetinde hayvan acı çekmekten kurtarmış.

Mesajlarıma dönen olmadı malesef.

Son düzenleme:
Başınız sağolsun. Üzüldüm.

Düşününce hakkından hayırlısı olmuş. Kanser metastas yapmış. Ben böyle beklemiyordum. Hayvan iyi dayanmış. İnsan olsa dayanamazmış. Karaciğer ve pankreas kanserinden kurtulan insanda olmuyor zaten. Bu açıdan düşününce üzüntünüz bir parça azalır diye düşünüyorum nihayetinde hayvan acı çekmekten kurtarmış.

Mesajlarıma dönen olmadı malesef.
Biz de iyi olmaya çalışıyoruz 12 senelik çocukluk arkadaşımdı o benim hep beraber vakit geçirirdik. Bahçemizde uyuyor şuan kendisi, iyi olmaya çalışıyoruz.

Uzun süre beraber yaşanan ve iletişim kurulabilen hayvanlar aileden biri gibi oluyor. Misal balıklar öyle değil. Onun içinde üzüntüsü ağır oluyor. İnsan arıyor. Sizin acınız daha taze biraz zaman geçsin o zaman baktığınız yerlerde onunla yaşadığınız anıları hatırlayıp üzüleceksiniz.

Geri