Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kezban vs hüdaverdi

kapluş_55

Bronz 2 Üye
ABİLERİ,ABLALARI İŞTE KEZBAN VE HÜDAVERDİ'NİN YENİ YAŞAM ALANLARI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

mailto:/2pov1ts.jpg

mailto:/solh5j.jpg

mailto:/f5jjo.jpg

mailto:/rkal41.jpg

mailto:/2a7vnk4.jpg

mailto:/smg9ax.jpg

Cvp: kezban vs hüdaverdi

diycek bişey bulamadım kıskandım açıkçası çok güzel

Çok güzel olmuş,kuru alandaki yuvarlak sepeti kaldır bence çok yer kaplamış,Kezban ve Hüdaverdi nin fotoğraflarını da bekleriz :133:

teşekkür ederim alper kaldırdım benimde içime sinmemişti ;)

tolga güzel olmuş tebrikler. kuru alanın su sınırını 1 cm yükseltsen mi acaba. sanki çıkamayacaklarmış gibi duruyor. buharlaşma etkisiyle su azalırsa hiç çıkamazlar. sepetide ters çevirip koyabilirsin böyle yükseltiler hoşlarına gidiyor. hatta alana çıkar çıkmaz onun üstüne çıkarlar diye düşünüyorum. lambanın verdiği ısı yeterli mi ? yukardan bakınca yakın yandan bakınca ara mesafe uzakmış gibi duruyor. ampul kaç watt ?

Paludaryum budur. Tebrik ederim :)
Daha büyük olsa çok uzun süre götürürdü ama değişim zamanı gelene kadar mükemmel bir ev diyebilirim.
Kuru alana rahatça çıkabilecek şekilde olsun kafi. Yani ufak nir rampa iş görür. Tabi ısısıda uygun olmalı.

Benim tek eleştirim görsel olarak güzel olmasına karşın taban malzemesinin arasına dışkı ve yem artığı alıp su değerini çabuk köyü şartlara getireceği yönünde. İleride bahsettiğim olursa değiştirmek iyi olur.

akvaryumun süper güle güle kullansınlar :)

Geri