Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kiki iyileşti

begumtar

Bronz 5 Üye
Yaklaşık bir hafta önce buraya yardım için başvurmuştum önerilerinizi yaptım Teşekkür ederim fotoğrafları atamadım Evet biliyorum çünkü sıkıntı yaşadım sınav döneminde bir öğrenci olduğum için telefonuma çok elime alamıyorum alamıyorum ama minnamız neredeyse iyileşti solunum olarak çok az sıkıntı çekmeye başladı neredeyse iyileşmek üzere antibiyotiğini çok güzel kullanıyor vitaminlerini içiyor yemek yemeye de umarım başlayacak Çünkü yemek aramaya başladı ama hala yemedi kendisi size çok büyük teşekkür ediyor bizi de size çok teşekkür ediyoruz buraya da küçük bir anı fotoğrafı bırakmak istiyoruz

Ekli dosyalar

• 1755094640760677825197370341406.jpg
    1755094640760677825197370341406.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 11
Bu fotoğraf hastalığa ilk başladığı zamanki fotoğraf şu an çekemiyorum çünkü telefonumun kamerası Maalesef çok çalışmıyor

Akvaryumun şuanki durumu nedir?

Akvaryumun ve kullandığınız bütün ekioman, yem, takviye, ilaç ne varsa fotoğrafını atın.

Akvaryumun ve kullandığınız bütün ekioman, yem, takviye, ilaç ne varsa fotoğrafını atın.
Akvaryumun durumu şu an sizin önerdiğiniz gibi 3 litrelik bir kap içerisinde kuru alan olarak tırmanmayı pek sevmedikleri için sahilden topladığımız temizlediğimiz yatsı taşlar kullanıyoruz vitamin falan gibi şeyler için ise veterinerinizin bizim şırınga içerisinde verdiği birkaç şırınga içerisinde vitaminleri kullanıyoruz isimlerini pek hatırlamıyorum arada bir hafta oldu ama veterinerimizi danıştığımıza gayet durumu iyi ilerlediğini söyledi bütün veterinerin önerdiği şeyleri kullanıyoruz Onun dışında kullanmayı pek tercih etmiyoruz ve her zamanki gibi çok sevdikleri süs ağacı ve bizden çalmaya çalıştıkları oyuncak topları kullanıyoruz

Veterinerin verdiği vitaminler ve takviyeler bittikten sonra yeniden kullanabilmemiz için vereceğiniz marka önerilerini açığız ve çok da işimize yarar yeniden Çok teşekkür ederim ısıtıcı lambamız Şu an yolda onu da kuracağız inşallah

Akvaryumun durumu şu an sizin önerdiğiniz gibi 3 litrelik bir kap içerisinde kuru alan olarak tırmanmayı pek sevmedikleri için sahilden topladığımız temizlediğimiz yatsı taşlar kullanıyoruz vitamin falan gibi şeyler için ise veterinerinizin bizim şırınga içerisinde verdiği birkaç şırınga içerisinde vitaminleri kullanıyoruz isimlerini pek hatırlamıyorum arada bir hafta oldu ama veterinerimizi danıştığımıza gayet durumu iyi ilerlediğini söyledi bütün veterinerin önerdiği şeyleri kullanıyoruz Onun dışında kullanmayı pek tercih etmiyoruz ve her zamanki gibi çok sevdikleri süs ağacı ve bizden çalmaya çalıştıkları oyuncak topları kullanıyoruz
Biz 3 litrelik kap önermeyiz. 30 litre mi demek istediniz?

Vitamin ne kullanıyorsunuz fotoğrafını atın.

Taş olmaz. Taş olmaz. Taş olmaz. 1000 defa dedim taş olmaz. Kuru alan yapın taş olmaz. Önceki konularda bilgi verdim.

Akvaryumun fotoğrafını atın.

Taş olmaz. Taş olmaz. Taş olmaz. 1000 defa dedim taş olmaz. Kuru alan yapın taş olmaz. Önceki konularda bilgi verdim.

Dediğim gibi taş dışarısında kullanmaya çalıştığımızda pek Beğenmediler kullanmadılar hiçbir şekilde O yüzden şu anlık alıştırmalık taş kullanıyoruz yoksa tırmanabilecekleri kura alanımız hala duruyor Evet dediğiniz gibi 30 litrelik kullandık sesli yazma yanlış yazmış vitaminlerin fotoğrafları dediğim gibi şırıngada o yüzden pek de anlaşılmaz fotoğrafı akvaryumunda fotoğrafında zaten atamıyorum şu an kullandığım telefonu kamerası bozuk

Ve tamamen kişisel veterinerimizin dediklerini yapıyoruz Zaten onun lafının dışına çıkmamaya çalışıyoruz

Dediğim gibi taş dışarısında kullanmaya çalıştığımızda pek Beğenmediler kullanmadılar hiçbir şekilde O yüzden şu anlık alıştırmalık taş kullanıyoruz yoksa tırmanabilecekleri kura alanımız hala duruyor Evet dediğiniz gibi 30 litrelik kullandık sesli yazma yanlış yazmış vitaminlerin fotoğrafları dediğim gibi şırıngada o yüzden pek de anlaşılmaz fotoğrafı akvaryumunda fotoğrafında zaten atamıyorum şu an kullandığım telefonu kamerası bozuk

Kuru alanı düzgün yaparsaniz kullanir tırmanır çıkar.

1 haftada alışma suresi gerekli hayvani alıştırmak da marifet.

Taştan soğuk yiyip akciğer enfeksiyonu olduğunda zaten o taşı değiştirmek zorunda kalacaksınız.

Veya hayvan ölecek.

Şimdiden önlem alın. Düzgün bir kuru alan yapın.

Su yuksekliği kaç cm?

Başka telefondan çekin birisinden rica edin.

Akvaryumun fotoğrafını atın. Bir önceki konuda yolculuktaki fotoğrafını attınız.

Akvaryumda ne yanlış varsa duzeltmenize yardimci oluruz. Sizi dövecek değiliz.

Fotoğrafını atın.

Kuru alanı düzgün yaparsaniz kullanir tırmanır çıkar.

1 haftada alışma suresi gerekli hayvani alıştırmak da marifet.

Taştan soğuk yiyip akciğer enfeksiyonu olduğunda zaten o taşı değiştirmek zorunda kalacaksınız.

Veya hayvan ölecek.

Şimdiden önlem alın. Düzgün bir kuru alan yapın.

Su yuksekliği kaç cm?

Başka telefondan çekin birisinden rica edin.

Akvaryumun fotoğrafını atın. Bir önceki konuda yolculuktaki fotoğrafını attınız.

Akvaryumda ne yanlış varsa duzeltmenize yardimci oluruz. Sizi dövecek değiliz.

Fotoğrafını atın.
Tamamdır ailem eve gelsin atacağım

O zaman bir yandan da bana önerebileceğiniz vitamin markası var mıdır acaba
Veterinerin verdiği ilaç, vitamin ne varsa çöpe atın.

Deepfix reptivit veya sera reptilin alın.

Hayvanda şuan ağzını açma, ses çıkarma, halsizlik, iştahsızlık, burundan baloncuk çıkarma, egik yüzme gibi belirtilerden herhangi biri var mı?

Veterinerin verdiği ilaç, vitamin ne varsa çöpe atın.

Deepfix reptivit veya sera reptilin alın.

Hayvanda şuan ağzını açma, ses çıkarma, halsizlik, iştahsızlık, burundan baloncuk çıkarma, egik yüzme gibi belirtilerden herhangi biri var mı?
Teşekkür ederim hayvan da şu an tek arada bir nadiren ağzını açma hareketi bulunmakta Ama dediğim gibi çok nadiren Bazen yine nefesi hırıltılı çıkıyor Onu da çok anlamış değilim ama genellikle normal çıkıyor iştahsızlık hala devam ediyor ama bir yandan da yan arıyor yem olsa da yemiyor onu da çok anlamış değilim zaten Onun dışında gayet normal eskisi gibi davranıyor

Teşekkür ederim hayvan da şu an tek arada bir nadiren ağzını açma hareketi bulunmakta Ama dediğim gibi çok nadiren Bazen yine nefesi hırıltılı çıkıyor Onu da çok anlamış değilim ama genellikle normal çıkıyor iştahsızlık hala devam ediyor ama bir yandan da yan arıyor yem olsa da yemiyor onu da çok anlamış değilim zaten Onun dışında gayet normal eskisi gibi davranıyor
Hayvan iyileşmiş falan değil hala hasta.

Taş kullanıyorsun. Hala doğru düzgün ekipman yok.

Yanlış ilaç kullanmışsın.

Yaptığın doğru birsey yok.

O hayvan iyileşir mi bu gidişle 1 aya ölür.

Hayvan iyileşmiş falan değil hala hasta.

Taş kullanıyorsun. Hala doğru düzgün ekipman yok.

Yanlış ilaç kullanmışsın.

Yaptığın doğru birsey yok.

O hayvan iyileşir mi bu gidişle 1 aya ölür.
Teşekkür ederim danıştığım uzman size doğru yaptığınızı söylediği için o şekilde davranmıştım uyarılarınız için de çok teşekkür ederim

En ufak bir eksik kalmayacak şekilde.

Ne kullanıyorsan hepsinin fotoğrafını at.

Akvaryumun fotoğrafını at.

Neyi nasil kullandığını en ince ayrıntısına kadar yaz.

Ust mesajda kaplumbağanin da fotoğrafını atmissin kolpa sıkma burda.

Veterinere de bidaha götürme daha kötü hale getireceksin.

Bütün dediklerimi eksiksiz cevapla. Ona göre yol haritası çizelim.

Kısa bir süre sonra bu hayvan ölür acil mudahle edilmesi lazim.

Geri