Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kiki iyileşti

En ufak bir eksik kalmayacak şekilde.

Ne kullanıyorsan hepsinin fotoğrafını at.

Akvaryumun fotoğrafını at.

Neyi nasil kullandığını en ince ayrıntısına kadar yaz.

Ust mesajda kaplumbağanin da fotoğrafını atmissin kolpa sıkma burda.

Veterinere de bidaha götürme daha kötü hale getireceksin.

Bütün dediklerimi eksiksiz cevapla. Ona göre yol haritası çizelim.

Kısa bir süre sonra bu hayvan ölür acil mudahle edilmesi lazim.
Ee fotoğraf bilgisayarımda bulunan fotoğraf benim çektiğim değil dediğim gibi bir iki hafta öncesine ait bir fotoğraf Antalya yolculuğundan dönüş'e ait ailenin gelmesini bekliyorum fotoğraf atmak için kullandığım vitaminleri şu an ayırıyorum dediğiniz markalardan almaya çıkacağım ama elinde tek kullandığım marka tor-axsol akvaryumumuz genellikle sizin dediğiniz gibi su ısıtıcısı Sadece yolda henüz Onu yapamadık maalesef içerisindeki taşları şimdi çıkarmaya başladım kuru alanı birazcık tırmanmasını daha da kısaltıyorum belki de bu uzun olmasından dolayı tırmanmamış olabilirler diye su seviyelerini kabuklarını geçecek şekilde biraz yüksek ama kafalarını kaldırdıklarında da dışarıdan nefes alabilecekleri şekilde daha fazla arttırmalı mıyım azaltmalı mıyım size danışmak isterim

Soruları cevapla.

Akşam admin de gelince o konu hakkında cevaplar.
Elimden geldiği kadar hızlı cevaplamaya çalışmaktayım ne olur emrivaki Konuşmazsak çok sevineceğim Çünkü ne diyorsanız onu yapmaya çalışmaktayım kaç haftadır Ben de kendi sınavına çalıştığım için bazen bakamamaktayım Şimdiden teşekkür ederim

Elimden geldiği kadar hızlı cevaplamaya çalışmaktayım ne olur emrivaki Konuşmazsak çok sevineceğim Çünkü ne diyorsanız onu yapmaya çalışmaktayım kaç haftadır Ben de kendi sınavına çalıştığım için bazen bakamamaktayım Şimdiden teşekkür ederim
Biz de çalışıyoruz?

Günde 8 saat ders çalışıyorum ayrıca evin bütün işlerini yapıyorum.

Buna rağmen sürekli bu foruma girip yardımcı olmaya çalışıyorum.

Size yardımcı olmaya çalıştıkça siz veteriner diye tutturmuş bildiğinizi yapıyorsunuz. Bazı onerilerimizi yapmış olsanızda bu dediğimi değiştirmiyor.

Hayvanda iyileşme yok.

Hayvan ölecek durumun ciddiyetinin farkında değilsin.

İyice çorba etmişsin bizi dinlemiyorsun veterineri dinliyorsun veterinerle ilişkiyi kesin onun ilacını bile kullanmayın şuan bu forumda ne deniliyorsa yapın düzgün şekilde devam edin

Lütfen fotoğraf atamıyorsaniz çizin veya en ince ayrıntısına kadar detaylı bilgi verin.

Hazir olduğunuzda yazın soruları tekrar sorayım.

Hayvanı kurtaralım yoksa yazik olacak.

Geri