Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kireç sokucu

asi kız

Bordo Bereli
Benim akvaryum camındaki kireç lekelerini ne yaptıysak cikaramadim annemle birlikte 1.5yildir. Doğal su kullanıyorum ondan önce çeşme suyu kullanıyorduk ve su çok kireçli idi malum ankara suyu????simdi ise bu ürünü alicam mailto:/Product/jbl-bio-clean-a-cam-temizleyici-250-ml/JPM014893?kat=154 hayvanlara zararı olur mu aceba?

Cvp: Kireç sokucu

Tam su değişiminde mi yoksa su seviyesi üzerindeki kısımlarda mı kullanmayı planlıyorsun?

Ben bunu akvaryumun camindaki o kireçli bölgeleri temizlemek için kullanmayı dusunuyom

Açıklamasında zarar vermediği yazıyor zaten. Bunun bir esprisi yok bu lekeler her daim olan şeyler. Gereksiz masraf.

Neyle çıkarılan abi ozman bu lekeleri?çok sinirimi bozuyor o lekeler

Kireç sökücü olarak zararsız bile yazsa kimyasal maddelerden uzak durulmalıdır . Scotch Brite sünger işe yarıyor akvaryumun temizliğinde hiç bir şey kullanmadan . Mıknatıslı akvaryum cam siliciler satılıyor onlardan da bir tane alıp su azaldığında bıraktığı izlerden kurtulabilirsin. Kireçe ise bır cozum bulamazsın sadece su dengesini ıyı ayarlayıp hem dınlendırılmıs su hem de hazır su ıle bu sorununu minimuma ındırebilirsin . Bir de uyarmak istediğim bir konu var asi kız , lütfen soruların varsa aynı konudan devam et. Konu spamı oluşturmuşsun boy,yem bunları actıgın bır konudan devam edebilirsin sormaya ya da paylasmaya fikir almaya . Sürekli konu acarak diğer konuları geride bırakıyorsun biraz uğraslı oluyor modlar adına. Kapluşlara sağlıklı ömürler diliyorum ve en kısa zamanda daha büyük bir akvaryuma geçmelisin :)

Geçmeyi kesinlikle düşünüyorum da çıkmazmi yanı o lekeler????cok sınır bozucu çok uğraştım sadece kireç lekesi var diğer lekelerle su tuttuğum zaman kendiliğinden gidiyor tesekkur ederim seninkilerede uzun sağlıklı huzurlu bir hayat versin Rabbim????????

Ayrı konu aciyom çünkü arada cem abi kızıyor????????

Geri