Şekerli
Gümüş 2 Üye
Merhaba geçenlerde benzer bir konu açmıştım ama kalkmış galiba göremedim. Yavru su kaplumbağamı edineli 4 gün oldu ve dışkısı kırmızı renkte. Aldığım yer ilk gün sorduğumda kırmızı yem verdiklerini için öyle olduğunu ve zamanla düzeleceğini söyledi. Bugün 4. gün ve hâlâ aynı tekrar sorduğumda fazla proteini hâlâ atıyor dediler ama içime sinmedi. Yuvasına renkli taşlar koymuştum ilk günler sonra çıkardım acaba onları mı yuttu diyeceğim ama çok dikkat etmiştim küçük parça hiç yoktu.
Bunun dışında yuvasını henüz akvaryuma çeviremedim ama en büyüğünden aldım ve sürekli sıcaklığını kontrol ediyorum üşümesin diye. Yavaş yavaş gerekli malzemeleri sipariş etmeye başladım onun için. Kabuk uzunluğu 2-3 cm falan çok küçük.
Kırmızı dışkıyı elime alıp parçaladığımda yapısı kuma benziyor ve dağılıyor. Suyla karışık olduğu için görüntü kana benziyor ama olmayabilir yani umarım değildir.
Neden olabilir ne yapmak gerek acaba şimdiden teşekkür ederim.
Bunun dışında yuvasını henüz akvaryuma çeviremedim ama en büyüğünden aldım ve sürekli sıcaklığını kontrol ediyorum üşümesin diye. Yavaş yavaş gerekli malzemeleri sipariş etmeye başladım onun için. Kabuk uzunluğu 2-3 cm falan çok küçük.
Kırmızı dışkıyı elime alıp parçaladığımda yapısı kuma benziyor ve dağılıyor. Suyla karışık olduğu için görüntü kana benziyor ama olmayabilir yani umarım değildir.
Neden olabilir ne yapmak gerek acaba şimdiden teşekkür ederim.