Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kırmızı yanaklı su kaplumbağası aldım yanağı sarı renk

alicanciflik76

Bronz 5 Üye
arkadaşlar ben petshopdan yavru kırmızı yanaklı su kaplumbağası aldım. fakat yanağı sarı başka bir tür olmasından şüpheleniyorum büyüyerek kırmızılaşacak mı ?

Cvp: kırmızı yanaklı su kaplumbağası

Resmini çekip ekler misin Alican? Kırmızı yanağın ailesinden bir tür olabilir.

Kırmızı yanaklılar doğuştan kırmızı lekelidir. Bazıları yavru iken biraz turuncuya yakın olur.

Cvp: kırmızı yanaklı su kaplumbağası aldım yanağı sarı renk

abi cep telefondan bilgisayara nasıl atılır bilmiyorum

Yeni yorum yaz dedikten sonra aşağıda dosya ekleye tıkla ve resmi seç. Boyutu fazla değilse sorun olmaz. Mesaja yorum yazıp gönder de.

telefonun herneyse alırken bi bağlantı kablosu vardır kutusunda. bi ucu mikro usb biride standart usb girişi şeklinde tak pcye sürükle masa üstüne sonra emre abinin dediği şekil yapıcan

Kablo falan karisik is :)
Ben kendime mail atiyorum :)

abi maksimum 500 kb mış gönderemedim abi kırmız yanaklı su kaplumbağasına aşırı çok benziyor fakat yanağı sarı

http://tinypic.com/view.php?pic=10pqbet&s=5 abi aynn böyle resim çekmedim ama buldum aynısı

Telefondan resme baktım bildiğimiz res olarak gördüm sarı yanak gibi gözükmüyor

abi kusura bakma bende renk körlüğü vardır

alican resimdeki gibi tam birebirse renk, restir. büyüdükçe kırmızıya dönmeye başlar. kavuniçiye çalıyor.

yani kaplumbağam kırmızı yanaklı su kaplumbağası mı?

Tamam dediğim gibi yavru iken turuncu renkte olanlardan. Büyüdükçe kızaracak.

Eger fotograftaki gibiyse tabiki yanaklari kirmizi fotografin zaten sari degil fotografin atin supheniz kalmasin

Alican gönderdiğin resimdekinin aynısı ise dediğimiz gibi kaplumbağan kırmızı yanak.

Geri