Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası,besleme bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻Biraz acil‼️

Niless

Yeni Üye
Merhabalar.Öncelikle yeni üye oldum ve ilk sorum olacak,yanlışım olursa kusura bakmayın lütfen 🙏🏻
6aydır benimle olan bir su kaplumbağam var kırmızı yanaklı.Yemlerini yemiyor ve akvaryumundaki yapay yaprağın altından çıkmıyor.Yaprakların yerini değiştirsem de tekrar gidip altına giriyor.Bu sadece yaprak da değil içinde olan bibloların ve taşların da altına giriyor.Tuvaletini de yapmıyor.Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi bana?Şimdiden teşekkürler

Merhabalar.Öncelikle yeni üye oldum ve ilk sorum olacak,yanlışım olursa kusura bakmayın lütfen 🙏🏻
6aydır benimle olan bir su kaplumbağam var kırmızı yanaklı.Yemlerini yemiyor ve akvaryumundaki yapay yaprağın altından çıkmıyor.Yaprakların yerini değiştirsem de tekrar gidip altına giriyor.Bu sadece yaprak da değil içinde olan bibloların ve taşların da altına giriyor.Tuvaletini de yapmıyor.Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi bana?Şimdiden teşekkürler
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı? Su hacmi kaç litre?

Hayvanin kabuk boyu kaç cm? Hangi yemleri ve takviyeleri kullanılıyorsunuz?

Foruma hoşgeldiniz.

Yemler ne marka?

Akvaryumda ekipman var mı?

Akvaryumun genel bir resmini çekip atabilir misiniz?

Hayvan kendini güvende hissetmek için bitkinin altını tercih ediyor.

Hayvanda halsizlik haddinden fazla uyuma, nefes almada zorlanma, nefes alırken ağzını açma var mı?

Geri