Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Su ısıtıcısı ve ısıtma lambası alın acilen. Ağzını açık tutarak ses çıkarma, hırıltılı nefes alma, yamuk yüzme, kabuk yumuşaması gibi belirtiler var mı? Hayvanın ve yuvanın fotoğraflarını atar mısınız.Merhaba benim kaplumbağam biraz soğuk bir odada kalıyor, bir süredir gözlerini hiç açmadı ama camına vurunca yavaşça hareket ediyor. Hareketleri yavaşladı yem de çok az yiyor ve su kaplumbağası. Hasta mı anlayamıyorum ya da kış uykusu mu...
Hırıltı var evet zaman zaman burnundan baloncuk tarzı şeylerde gördüm ancak kabuk yumuşaması yok ve işyerindeyim fotoğrafları eve geçince atayım çok teşekkür ederimSu ısıtıcısı ve ısıtma lambası alın acilen. Ağzını açık tutarak ses çıkarma, hırıltılı nefes alma, yamuk yüzme, kabuk yumuşaması gibi belirtiler var mı? Hayvanın ve yuvanın fotoğraflarını atar mısınız.
Hırıltı ve ses var kaplumbağamda ekipmanlara ek olarak tedavi nedir acaba...Foruma hoşgeldiniz.
Soğuk ortamda olmaz. Biz şartları sağlayamadığımız için kış uykusuna yatırmıyoruz. Hayvan ortam soğuk olduğu için enerjisini korumak için metabolizmasını yavaşlatmış.
Akvaryuma gerekli ekipmanları bir an önce alın. Akciğer enfeksiyonuna çevirirse ekipmanlara ek olarak bir de tedavi süreci başlayacak.
Ekipman olarak acilen su ısıtıcısı ve 42W halojen ampul alın. Eczaneden genta yada gentagut alınacakHırıltı ve ses var kaplumbağamda ekipmanlara ek olarak tedavi nedir acaba...
Önerebileceğiniz bir tane var mı baktıklarımın yorumları kötüEkipman olarak acilen su ısıtıcısı ve 42W halojen ampul alın. Eczaneden genta yada gentagut alınacak
Eczaneden genta yada gentagut göz damlası alın.
Kabuk boyu kaç cm? Baştan kuyruğa kabuk boyu.
Su ısıtıcısı ve ısıtma lambası alın acilen. Ağzını açık tutarak ses çıkarma, hırıltılı nefes alma, yamuk yüzme, kabuk yumuşaması gibi belirtiler var mı? Hayvanın ve yuvanın fotoğraflarını atar mısınız.
Bu tarz akvaryuma su ısıtıcısı nasıl yapabilirim baktıklarım hep cam akvaryum içinEkipman olarak acilen su ısıtıcısı ve 42W halojen ampul alın. Eczaneden genta yada gentagut alınacak
O kapta hayvan yaşamaz. Bütün taşları ve deniz kabuklarini cikarin. LAMBA LİNK Bugün bu lambayi alın. Masa lambasi ile kuru alanin ustune konumlandiracaksiniz. Gentayi da bugun eczaneden alin.Daha küçük diye bu yuvayı tercih ediyorum ama...
Sizinki akvaryum degil ölüm kabı bunda su isitici olmaz acilen büyük yuvaya geçin yoksa bu hayvan fazla yaşamaz. Leğende besleseniz daha iyi olur.Bu tarz akvaryuma su ısıtıcısı nasıl yapabilirim baktıklarım hep cam akvaryum için
Hemen bakacağım o zaman bugün bütçem açısından da hiç beklemiyordum ama elimden geleni yaparım kıyamam ona..O kapta hayvan yaşamaz. Bütün taşları ve deniz kabuklarini cikarin. LAMBA LİNK Bugün bu lambayi alın. Masa lambasi ile kuru alanin ustune konumlandiracaksiniz. Gentayi da bugun eczaneden alin.
Linkini biraktigim lambayi alacaksiniz ve eczaneden genta alın tedaviye hemen başlayalım. Sonraki süreç için size yardımcı olacağız ama lutfen önce bu ikisini alın.Hemen bakacağım o zaman bugün bütçem açısından da hiç beklemiyordum ama elimden geleni yaparım kıyamam ona..
Gentayı aldım damlattım, kabı da geçici süreliğine büyük saklama kabı 10 lt aldım o ısıtıcı ona sığmaz dedi petshop ve lamba için de duyu lazım dedi elektrikçi. Bir fotoğrafınızı gördüm aynı kapta sizden de var az önce yazmıştım oradan da ben o ısıtıcıyı o alt kısma nasıl tutturabilirimLinkini biraktigim lambayi alacaksiniz ve eczaneden genta alın tedaviye hemen başlayalım. Sonraki süreç için size yardımcı olacağız ama lutfen önce bu ikisini alın.
Gentayi nereye damlattinız?Gentayı aldım damlattım, kabı da geçici süreliğine büyük saklama kabı 10 lt aldım o ısıtıcı ona sığmaz dedi petshop ve lamba için de duyu lazım dedi elektrikçi. Bir fotoğrafınızı gördüm aynı kapta sizden de var az önce yazmıştım oradan da ben o ısıtıcıyı o alt kısma nasıl tutturabilirim