Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kıskançlık

Kapluştron

SKF Delisi
Kapluşlarımdan Johnny nin kabuk kaşıntısı var videoyu izleyenler bilir:) bende onu suyun içindeyken parmağıma alt kabuğu gelcek şekilde tutup kabuğunu kaşıyorum hoşuna gidiyor ki hiç kımıldamıyor normalde kaçar hemen ama ben bunu ne zaman yapsam Lilly gelip elime atlamaya çalışıyo ve Johnny nin elini bacağını ısırmaya çalışıyo ben elimle uzaklaştırıyorum tekrar geliyo ve aynı şeyi yapıyo ta ki ben Johnny i bırakana kadar kapluşlarda kıskançlık gibi bir özellik mevcutmudur :)

Duygu, senin bu hayvanlarda çok olay olacak bu gidişle. Çok komikler :) Ben kıskanma duygusu olduğunu sanmıyorum. Acaba ona yem veriyorsun sanıp müdahalemi etti.

Hiç bilmiyorum ama yem olduğunu düşünse elime saldırmazmıydı bu sadece Johnny nin elini bacağını ısırıyo enteresanlar gerçekten :)

Daha önce bir yerde okumuştum kıskandıklarını ama ne kadar doğrudur bilemem :)

Cvp: Kıskançlık

elinde bacakları sarktığı için yem olarak algılayıp saldırmıştır. su içinde dibe ayaklarını değdirip tek elinle üstünü kaşımayı dene bir de. bizim arkadaşlardan biri bu şekilde elini tutmuştu hayvan kendini sallıyordu. ben de bu iş olmadı ya ona yanıyorum. beni sadece yem hizmetinde kullanıyorlar.

Oooo biz o işleri geçtik elde sallanmak ne ki ben ellerini tutuyorum yüzdürüyorum eli i elinin atına koyuyorum hafifte üstten tutuyorum kaymasın diye hani yüzme bilmeyen çocukların ellerini tutup çekerler ya o şekilde kendisi istemediği zaman ellerini çekiyorum
Bu arada sırtını kaşıdığın elleri kolları kabuğuna çekilmişti ve belden üstü de suda değildi dik durduğda yinede elime tutunup kendini yukarı çekip ısırıyordu benim elimde sırtındaydı şu kabuğunun esnek oldugu kısmı kaşıyordum yem için olduğunu sanmiyorum ama bilemem siz daha iyi bilirsiniz

Geri