İrinagg
Bronz 5 Üye
Merhabalar su kaplumbagamı 20 gün boyunca annemlere emanet ettim döndügümde gözleri kapanmıs ve yemek yemiyordu ben gitmeden evvelde zaten ya çok az ya hiç yemiyordu yemlerini o zaman sıcaklardan olabilecegini düşünmüştüm bugün veterinere gittik şehrimizde egzotik ile ilgilenen tek bir hekim var Sağolsun 750 tl muayene 1000 tl de bi adet Lapharma optisol göz damlası ve adını asla söylemedigi bi antiseptik yine zannediyorum bir miktor toz ürün verdi ilk sorum yani hekimliğe ve sektöre lafım yok ama öğrenci olarak ne kadar zor duruma düşmüş olmam ile alakalı ,ki hekimimiz ağzını 3 bin tlden açmaya başladı eğer kendisi tedavisini yaparsa kabul edemeyince böyle bir çözüm buldu ikinci sorumda evet suan daha bir kaç saat olmasına rağmen hayvanımın gözleri açıldı farkedilir şekilde ancak hala yemek yediremiyorum reptomin aldım tavsiyeler üzerine zaten gammarus ve beyaz et sürekli yiyordu acaba gözlerinin rahatsizliğindan mı yemek yemiyor iki gün içerisinde 30 litrelik akvaryum ve üstüne bir A4 boyutuyla kara alanı olusturucam geçiçi süreliğine bunkaptaydı
YEMEK YEMEZSE NE YAPMALIYIM
GÖZLERİ ŞİMDİLİK İYİ ANCAK BES GÜNÜN SONUNDA GEÇMEZ İSE NE YAPMALIYIÖ
YEMEK YEMEZSE NE YAPMALIYIM
GÖZLERİ ŞİMDİLİK İYİ ANCAK BES GÜNÜN SONUNDA GEÇMEZ İSE NE YAPMALIYIÖ
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: