Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kolay kaplumbağa yaşam alanı yapmak.

Evet,4-5 ay gider ama plastik sagliksizdir. Bende yariyl tatilide boyle bisey yapicam :)

Fatih sadece isiticin eksik degil. Ic ve dis filtende eksik.

Ben filtreyi almicam zaten akvaryuma gecince alcam simdilik tek eksim ısıticı :D

Hayvansever kardeş o ısiticiyı kc tl ye aldin :ff:

Cvp: Kolay kaplumbağa yaşam alanı yapmak.

Birde Elektrkcilerde kuru alanı ısıtmak için spot lamba 3tl burada baya kaliteli :D Ben bu resmi 3tane kaplumbağam var en ufak kavgada akvaryumdan kaldırcam geçen yavruları korkutan muhittin bugün 2yavru muhittini kovaladı :D

O yasam alani degil. Sadece ornek gostermis. Ama 25 wtt sa 20-25 tldr.

Bu yer seninmiydi? Baska yerdede gormustum de

Yav öğrencisiniz,paranız yok diye bir resim paylaştım eleştirmeyin açıklıyım size bakalım sizin bütceniz yetcekmi.Bu Kap 15Tl 20TL arası say filtre 20-25TL hatta iç dış farklı kuru alan 1tl kendiniz demişsinz ısıtcı 20tl diye.15+25+1+20=61Tl :D Yeticekmi dur hatta kap ne 15i akvaryum varken :D 40-50.Öğrencisiniz bide yani toplam 100tl.

Ama doğru dedin yaşam alanı deyil onlar tropikal canlıdır akvaryumda ve kaptan daha çok severler tropikal yeri :D
Ölüm kabından bu yine iyidir işkence deyil en azından ısıtıcı felan tam yerinde.

mert ölüm kabında besleyenler için basit ve güzel bir örnek olmuş. tabiki geçici olarak kullanılacağını da belirteyim.

Evet cem 4-5 ay sonra akvaryum şart gibi :D Hem malzemeleri ona takarsınız.

Ben paylasımını cok. Begendm :w00t: yeni baslayanlar icin iyi bir yasam alanı :D

Zaten öncelikle azda olsa makul bir su hacmi, ısıtıcı, filtre, kuru alan ve kambası olarak güzel bir acil önlem paketi. Tabi bu esnada gerçekten cam olana geçmek için hazırlıklar yapılmalı. Bu esnadada hayvan hastalıktan yada eziyetten kurtulur. Bence iyi bir örnek. İmkan vs diye bahaneleri susturacak nitelikte. Teşekkürler.

Geri