Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Komidinden atlamış

Raccolta

Altın 2 Üye
Biraz önce Chopin'e yem vericektim, bir baktım ki kabında yok. Komidini çektim, kabuğunun içine girmiş çekilde buldum onu. 70-80 cm yükseklikten düşmüş. Kabuğunda çatlak olsa bu bariz görünür mü?

Siz iyice bir inceleyin. Çatlak gözükür. Yüksek bir mesafeden düşmüş diyebiliriz. Nasıl bir zemine düştü ve hareketlerinde herhangi bir gariplik var mı?

Cvp: Komidinden atlamış

Düştüğü zeminde halı yoktu. Hareketleri anormal değil. Işık altında inceledim, bir bölgedeki siyahlık derin gibi ama çatlak olduğunu sanmıyorum. Umarım birşey olmaz.

Benimkide düşmüştü. Kabuğu sağlamsa problem olmuyor :D Geçmiş olsun .

Teşekkürler. Öyle korktum ki bir şey olacak diye.

iki kaplumbagam var ve bi tanesi iki defa komidinden atladi.hatta birinde uc gun bulamadim.ama komidinden atlamayana gore daha guclu ve hareketli :D

Geçmiş olsun. Ucuz atlatılmış gerçekten.

Bnimkide atladi bisey olur mu

Düşme açısı ve zeminin sertlik durumu bu konuda önemli etkendir. Bir şey olmadıysa dahi önemli bir olay atlattı ve bir süre strese girebilir.

Geri