Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Komple Ekipmanlarımı Satıyorum...

hendrix80

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar ,

Benim eski nickim hendrixster forumda bir sorun olduğundan şifremi alamadım ve yeni bir kulanıcı açtım.

İşlerimin yoğunluğu dolayısı ile kapluşlarımı sahiplendirdim ve geride kalan ekipmanlarımı satıyorum....3 hafta sonra bir proje için şehir dışına gideceğim 6-7 ay için ve bu bu şekilde devam edecek.

Özellikleri aşağıda bulabilirsiniz.

İş dolayısı ile ilgilenemediğimden tüm full set akvaryum ve malzemelerimi satıyorum en eski malzemem 4 aylık hepsinin faturası var ve garantisi devam ediyor.

Tetra Tec Dış Filtre Ex 700 (2 aylık)
JBL Pro Temp Akvaryum Isıtıcısı 200 Watt (4 Aylık)
Akvaryum 70*40*40 (5 Aylık)
Askılı Lamba
Kum 15 Kg Doğal Sarı Silis kum ve 2 kilo beyaz Silis kum
Roxin RX-300 Dalgıç Floresan Lamba Mavi 6 Watt (2 Aylık)

Yanında ek olarak 2 adet kaliteli ipeksi bitki (20 cm , 30 cm ), 15 cm mango kökü , 2 adet su kaplumbağlarına uygun ısıtıcı lamba , kemik düzenleyici damla , kepçe , 1 adet gece ısıtıcı lamba .

İstanbul Merter deyim elden teslim.

Fiyat 270 Tl 'dir şimdiden alacak arkadaşıma hayırlı olmasını diliyorum...

Cvp: Komple Ekipmanlarımı Satıyorum...

sıfırdan başlayacaklar için gerçekten uygun ve tam donanımlı bir yapı olacak. alacak kişiye hayrlı olsun. sana da işinde başarılar orçun az emek ve uğraş vermedin. üzülmedim de değil hani. izmirde olsaydın. yazlık akvaryumum için alacağım malzemeler vardı.

Böyle durumlarda fotoğraf eklemenizi tavsiye ederim. Hem daha fazla güven hemde daha fazla bilgi verir.

Ayrıca platformumuzun ciddiyetini arttıracağını düşünüyorum.

Akvaryumunuz benimkiyle ayniya yakin . Akvaryum buyuk olsaydi kesinlikle almayi dusunebilirdim .

Akvaryumun boyutu gerçekten iyimiş.

cem' Alıntı:
sıfırdan başlayacaklar için gerçekten uygun ve tam donanımlı bir yapı olacak. alacak kişiye hayrlı olsun. sana da işinde başarılar orçun az emek ve uğraş vermedin. üzülmedim de değil hani. izmirde olsaydın. yazlık akvaryumum için alacağım malzemeler vardı.

Evet baya bir mesai yaptık bu işte emek harcadık bende çok ii hisettmiyorum ama mecburum...

Resimler Aşağıda...

DSC_0283.jpg

DSC_0285.jpg

mailto:/pvau0wjdp/DSC_0284.jpg
mailto:/pl7wvau59/DSC_0286.jpgmailto:/otyi7ubi9/DSC_0287.jpg

Geri