Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Konular çabuk kitleniyor

haydaa

Yeni Üye
Katılım
22 Nis 2009
Mesajlar
14
Açılan yeni konular çok çabuk kitleniyor. O konu ile ilgili görüş yazayım diyorum konu hemen kitlenmiş. Konular amacından sapmadıktan sonra hemen kitlenmesin bence...
 
Olur efendim kusura bakmayın dikkatimden kaçmış genel yazısını görünce...
Ben tüm üyeler okusun diye konuyu foruma açtım...
 
İyi forumlar Haydar Bey.Sert çıktıysam kusura bakmayın bu ara sitedeki olaylardan çok gerildim.
 
Ya sizde kursura bakmayın amacım kimseyi kırmak değil. Ama ben burada görüş bildirmek için giriyorum bakıyorum tüm konular kitli..
Sizede iyi çalışmalar...
 
sitede istenmyen mesajlar atan bir üye olduğu için Haydar abim tüm konuları kilitledik admin de olmadığı için bir süredir şimdilik bu yola başvurduk. kısa zamanda açılacaktır konular merak etmeyin şimdilik tüm konular kilitli
 
Hım teşekkür ederim. Bu açıklama açıklayıcı oldu. Bakalım inşallah çabuk düzelir.
 
Ahmete çektiğim mesaj dün gitti ama sanırım telefonu açılır açılmaz tekrar kapandı.Aradığımda ulaşılamıyordu.
 
Cvp: Konular çabuk kitleniyor

Bu başlık çok önce açılmış ama aynı sorunu tekrar dile getirmek için yeni başlık açmak istemedim. Fikirlerimi belirtmek istediğim ve birbirine bağlı tüm konular kilitlenmişti.
 
Cvp: Konular çabuk kitleniyor

Merve Hanım genelde konularla ilgilenen benim özellikle bugün.
Bazı üyeler aynı soru için gün içerisinde 3-4 tane konu açınca forumda ki kirliliği engellemek için konulardan bir tanesini aktif bırakıyorum veya konuları birleştiriyorum.
Sebepsiz olarak kitlenen bir konu olduğunu sanmıyorum.
 
Cvp: Konular çabuk kitleniyor

Bahsettiğim konular çok uzun zaman önce kapatılmış, aylar önce. Gereksiz uzamamaları konusunda haklısınız. Yine de hiçbir uygun başlığın açık bırakılmaması; yoruma izin verilmeksizin kestirip atılmış izlenimini uyandırmış. Yetkinizden dolayı daha iyi bileceğinizi düşünüp foruma ayırdığınız zaman ve emek için teşekkür ederim.
 
Cvp: Konular çabuk kitleniyor

Konuların kapatılma sebebi konu amacından uzaklaşması, konuda hakaret boyutuna varacak tartısmaların yaşanması ya da gerekli bütün bilgilerin yazılması.
Ama düşüncenizi söylediğiniz için teşekkür ederim.Bundan sonra ki durumlarda biraz daha hassas olmayı deneyeceğim.
 
Geri
Üst