Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

küçük kapluşumun gözünde şişlik

sanj

Yeni Üye
gözlerinde şişlik var ve net görmüyor. bi tık büyük olanla birlikte yem gördüğünde koşarak yiyordu fakat şuanda ben ağzına götürdüğüm de yemeye çalışıyor. gentagut ilaç damlatıyorum 2 gündür ama iyileşmedi gibi çok. destek olur musunuz

Ekli dosyalar

• IMG_3435.jpeg
    IMG_3435.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 9
  • IMG_3436.jpeg
    IMG_3436.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 10
İlacı sabah akşam göz içine 2 damla girecek kadar damlatın. Kuru yerde 25-30 dakika bekletin. İçine iyice işlesin.

Ağzına da sabah akşam 45 derece açıyla tutup 2 damla damlatın. 1 hafta uygulayın sonra bakalım.

Isıtma lambası var mı?

İlacı sabah akşam göz içine 2 damla girecek kadar damlatın. Kuru yerde 25-30 dakika bekletin. İçine iyice işlesin.

Ağzına da sabah akşam 45 derece açıyla tutup 2 damla damlatın. 1 hafta uygulayın sonra bakalım.

Isıtma lambası var mı?
ısıtma lambası var.
göz içine her zaman damlatamıyorum çünkğ genelde gözü kapalı oluyor. ağzına damlatmaya çalıştığımda da ağzını açmadığı için ruj sürer gibi sürüyorum. sorun olur mu

Geri