Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Hergün havalandırıyorum, su sabit hep 28de, akvaryum masada çok yüksekte değil. Nem emiciyi ilk kez duydum teşekkür ederim Cem bey araştırıyorum onu, mangal kömürü akvaryumun yanında durcak nemlenince tekrar kurutucam sanırım kullanımı bu şekilde dimiCamı düzenli açıp havalandırın evi. (hayvan su içindeyken) Buharlaşma yoğun demekki. Güneş önünde mi duruyor yada su 28 derece üstü mü seyrediyor?
Akvaryum çok mu yüksekte duruyor?
Nem emici kullanabilirsiniz yada daha ucuz olarak mangal kömürü kullanabilirsiniz. Gece nemi emer gündüz balkona koyar kurutursunuz.
Ürün bu dimi doğru muCamı düzenli açıp havalandırın evi. (hayvan su içindeyken) Buharlaşma yoğun demekki. Güneş önünde mi duruyor yada su 28 derece üstü mü seyrediyor?
Akvaryum çok mu yüksekte duruyor?
Nem emici kullanabilirsiniz yada daha ucuz olarak mangal kömürü kullanabilirsiniz. Gece nemi emer gündüz balkona koyar kurutursunuz.
Hergün havalandırıyorum, su sabit hep 28de, akvaryum masada çok yüksekte değil. Nem emiciyi ilk kez duydum teşekkür ederim Cem bey araştırıyorum onu, mangal kömürü akvaryumun yanında durcak nemlenince tekrar kurutucam sanırım kullanımı bu şekilde dimi