Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kullandığım silikon doğrumu

misafir

Yeni Üye
IMG_20250311_190256.jpg

Akvaryumun kuru cam yerini bunla yapıştırdım solventsiz ve astetoksi vardı yanlış hatırlamıyorsam bunla yaptım sorun olurmu yapı marketten aldım bana bunu verdi akvaryum için bunu kullanıyorlar dedi ve kokusu giderse bişey olmaz dedi

Bundansa sista akvaryum silikonu daha iyiydi. Madem kullandınız birkaç gün bekleyin. Sertleşip kokusu gitsin. Sertleşmeden su temas ederse eriyip çözülür.

Üst kısmı su üstünde olacak. Sadece rampa suda kalır. O da fazla bir salınım yapmayacaktır.

4 GÜN AÇIK HAVADA BEKLEMESİ LAZIM. 4GÜNDE İÇİ SU DOLU ŞEKİLDE BEKLEMESİ LAZIM. 8. GÜN SONUNDA AKVARYUMU İYİCE YIKAYIN.

4 GÜN AÇIK HAVADA BEKLEMESİ LAZIM. 4GÜNDE İÇİ SU DOLU ŞEKİLDE BEKLEMESİ LAZIM. 8. GÜN SONUNDA AKVARYUMU İYİCE YIKAYIN.
Su kuru yeride geçecek şekilde degilmi yani komple doldurucam dimi rampaya kadar değil yani bide şuan 1-2 gündür balkonda duruyor orasida sıcak biraz sorun olmaz degilmi

Su kuru yeride geçecek şekilde degilmi yani komple doldurucam dimi rampaya kadar değil yani bide şuan 1-2 gündür balkonda duruyor orasida sıcak biraz sorun olmaz degilmi
Evet silikon tamamen su altında kalmalı. Fakat öncesinde 4 gün havalandırmanız şart yoksa slikonu da bozar. 4gün havada 4 gün suda. İçinde hayvan olmadan 8 gün.

Geri