mahmutcann
Bronz 5 Üye
merhaba arkadaşlar yeni bir akvaryum aldım akvaryumda kum olmalımı başka hiç bir süs eşyası felan yok akvaryum filtre ısıtı ve kuru alan var süs olarak hiç bişe olmasa sorun olurmu
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!banyoterligi' Alıntı:Bizimkiler mango kökünü devitiyor Emre abi yav bitkiler vız gelir![]()
cem' Alıntı:sefa dediğin fikir güzel beğendim ama kök şekli değişken olduğu için hepsine uygulanmaz. yerinde elle seçmek lazım. bunu yapmak için. mesela benimkinde dediğin gibi yapsam altına giremezler. koca dana oldular. alttada kum var üstelik.
cem' Alıntı:sefa o bitkinin pek şansı yok. benimkiler ipek bitkiyi bile kuşa çevirdi. iki ay oldu olmadı 3'te biri gitti. önceden atıyordum şimdi biriktiriyorum. işleri bitince silikonla yapıştıracam tekrar. canlı bitkiyi pahalıda satıyorlar parana yazık olur.
banyoterligi' Alıntı:Sefa valla iyi mantık doğru diyorsun ama hava motorum ve hortumum yok yalnız bir ayar çekmek lazım mango köküne. Aslında en güzeli 2 kaya arasına yerden alt kabukları gircek şekilde mesela 4-5 cm boşlukta 2 dağ tepesi arasına sıkıştırmak. Hem üstlerinde dinlenirler hemde alt kabuklarını kaşırlar.
Örnek vermek gerekirse
I-I gibi düşünü. I leri kaya oldugunu - 'ninde mango kökü oldugunu..
banyoterligi' Alıntı:Anladım tamam şimdi denerim onu. Bu arada astronotu vatozu falan kaplumbağalarla mı bakıyorsun yoksa farklı bi tanktamı?