Arkadaslar ne yapsam kurtulamadim, veterinerimiz elimizd alip agzimiza atmadigmiz surece sorun cikarmaz dedi
ama sinir oluyorum yani filtremiz iyi suyumuz temiz ama hic cozum bulamadim youtube da filan. Bilen yasayan varsa yazsin

Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ayni yemi yiyorlar, gammarusu acik aliyorum acaba ondan olabilir mi, fazla protein tuketiminden oluyor diye okumustum. Sera carnivor yiyorlar birde. Sehir disina ciktigimda bazen ayriyorum kapluslari birtanesi digerinin ayagini isiriyor zaman zaman. Akvaryumu ve sungeri diger seramik parcalara kaynar su doktum ama motorun ic kismindan kaynar suyu nasil geciricem bilemedim.Görünenleri bez yada bulaşık süngerini üstüne bastırıp alın. Akvaryumu el yakmayan sıcaklıkta su ile durulayın. Silikonlar erimesin. Dış filtrede özellikle sünger varsa onun üzerinde sıcak su gezdirin. İçinde kurt varsa ölsün.
İki akvaryumda kullandığınız ortak ne var?