TürkSasuke
Platin 5 Üye
30x20 bir akvaryumum var kuru alanı 3d printer üzerinden yapacağım kuru alanının büyüklüğü nasıl olmalı kaplumbağam 4.3cm
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yeni akvaryum alacak bütçem yok maalesef 3-4 ay sonra yeni akvaryum alabilirim o zamana kadar idare eder 3d printer çok masraflı bir iş değil yaptırırım bir şekil ama yapısı nasıl olmalı düz yaparsam kayar mı pütürlü mü yapmalıyımAkvaryumu yenilerseniz iyi olur çok ufak.
Akvaryum üstü kuru alan desek rampa dahil akvaryumda yer kalmayacak.
Buna kuru alan olmaz yaptığınız masrafa değmez. 2 aya gelmeden akvaryum işlevsiz olacak.
Evet bende sizden gördüm zaten fikri iyi olur dedim.https://www.thingiverse.com/thing:4225057 ben bunu yaptım kendi akvaryumuma göre ayarlayıp ölçülerini iki kaplumbağam var hiç zorlanmadan kullanıyorlar
ben memnunum kaplumbağalar üzerine rahatça çıkıp durabiliyor bazen rampada da yarısı su içinde yarısı su dışında durdukları oluyor. Aheyrıyeten iki tane e14 lamba tutucak aparatta yaptım gece ve gündüz için iayrı ayrı yakılabiliyor ileride onları da otomatiğe bağlamayı düşünüyorum akvaryumlarımda öyle.Evet bende sizden gördüm zaten fikri iyi olur dedim.