Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuru alan - Anneme ne diyeceğimi bilemiyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetozbakan

Bronz 4 Üye
Merhaba şimdi başlıkta gördünüz Anne lafını hemen çoluk çocuğa hayvan almayın diyeceksiniz. 14 Yaşındayım yorum yapabilirsiniz. Emin olun elimden geleni yapıyorum hüsnü için. Neyse konuma geçeyim .
Hüsnüyü alalı 1 hafta oldu ve ona kuru alan yapmak istiyorum . ama annem halıkaydırmaz ile yapılamaz diyo o su üstüne çıkar diyo ve taşlardan kuru alan yaptırdı . Hüsnü de ona çıkamıyo doğru düzgün ama anneme anlatamıyorum bi türlü ne yapacağım gerçekten olmaz mı halıkaydırmazdan

YARDIM EDİN LÜTFENN

Dc kabinin ortasina falan 2 ser tane olcak sekilde ayri bolgelerden 2 delik ac . Deliklerin icinden ip gecirip cd kabinin altindan bagla . Hem ipler de gorunmuyor hepde su ustune cikmiyor

Cvp: Kuru alan - Anneme ne diyeceğimi bilemiyorum .

CD Demek istedin galiba abi dimi

annem büyük akvaryumumuz olduğu halde onu bile aldırmıyo bodrum katından.

Neymiş koycak yer yokmuş yazık hayvana be.

Valla dicek biseyim yok sonucta annen ama . Bi anlik sinirlenmistir falan azcik huyuna gitmeye calis :)

:D sinirlenmek değil . Hayatta izin vermez. yaşayabilir mi o akvaryumda sence ? ısıtıcı ve filtre alıcam

Soyle anlatayim . Ne kadar buyuk akvaryum o kadar iyi . Akvaryumun boyutu ve kaplumbaganin boyutunu soyler misin

Tamam tamam diger konuna baktim simdi . Yani bi sure idare edebilirsin akvaryum kucuk degil . Ama yapman gereken ilk sey filtre isitici ve kuru alan . Birde o renkli taslar gitmeli :) sana anlatabilirim ozellikle kuru alani cok basitce yapabilirsin . Ama filtre ve isiticiyi bir an once al . Hem kuru alan yapinca su seviyenide bayagi yukseltmis olursun

Resim koyarsan daha rahat yardımcı olunabilir.

Özge arkadaşımız ihtiyacı olanlar için resimli olarak anlatmıştı. Ordan yardım alabilirsin yaparken
Link:
mailto:/forum/Konu-resimli-kuru-alan-yapimi.html

SİMDİ BİSEY DİYCEM GARİBİNE GİTCEK . 2 TANE TAŞ KOYDUK ÜST ÜSTE 1 YASSI TAŞTAN DA RAMPA YAPTIM . AMA HAYVAN KURU ALANA DEĞİL RAPMANIN ÜSTÜNDE DURUYOR . anneme anne halıkaydırmazdan yapılıyo diyorum annemde halı kaydırmazın ne olduğunu biliyomusun sen suyun üstüne çıkar o diyo . ve ayrıca cd kabı akvaryuma sığmıyo

Nerde durmak istiyosa orda dursun kendi isterse en tepeye cikar :) ayrica kuru tarafi isitirsan sicaklik icin oraya gider .

Cd kabi nasil sigmiyor remini ceker misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri