Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuru alan - Anneme ne diyeceğimi bilemiyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cvp: Kuru alan - Anneme ne diyeceğimi bilemiyorum .

Ben sabahtan beri onu diyorum abi :59: :(

Ne yapıcam

Ne yap et anneni ikna et büyük akvaryuma geç çünkü cd kabını alamıyorsa hayvan rahat hareket edemiycektir akvaryumda baya küçükmüş.

AHAHAHAHHA MERTCAN ABİ ŞUAN KESMEYE CALISIYODUM BENDE KESCEM İNS.

Valla çok güldüm :D:D

Mertcan abi kestim . yarın anneme haber vermeden vantuz ve halıkaydırmaz alıcam ne derse desin bişey yapamaz İDwadawda

ya şuan çok sinirendim kendime kabı kırdım

Ya abi faceni versene burdan senle sohpet etcem diye ciğerim soldu.

Cd kabından,kancalı vantuzdan ve halı kaydırmazdanda kuru alan yapılır.

VALLA MI ABİ O BÖLÜMÜ GEÇTİM ÇOKTAN.

Kuru alan annenin dediği gibi yüzeyde kalıyor onu akvaryum silikonu ile yapıştırabilirsin . Ama halı kaydırmazı daha uzun tutup bir tur döndürürsen arkadan bu sefer yüzeyde kalmayacaktır. Bunun haricinde akvaryumun kaplumbağanın '' şu anki '' boyuna göre uygun diyebiliriz. Fakat büyüyecektir bir an önce kuru alanı halletmelisin. Halı kaydırmaza alternatif olarak bir nesne yok diye düşünüyorum ama suni çim de kullanabilirsin doğal ortama daha çok benzemesi için.

Mertcan bu arada üslubunu düzeltmezsen uyarı puanı alırsın yada uzaklaştırılırsın.

Emre abi tamam da Cd kabı nasıl havada mı kalcak simdi anlayamadım

Vantuz almışsındır umarım . Cd kabını aç bir tarafını rampa olarak kullancaksın. 4 tane vantuz al 2 sini rampanın ön 2 ucuna . Diğerinide kuru bölgedeki 2 ucuna sokacak ve akvaryuma yapıştırcaksın.

abi cd kabı girmiyo ama akvaryumun dışında olursa çıkar ama hayvan çıkmaz oraya korkar

Ya abi öylesine bi face aç lütfen .

Annene gerizekalı demişsin gerçekten büyük ayıp olmuş üslub çerçevesinden yazılar yazalım, annelerin hakkı ödenmez; genellikle aileler hayvanlara gerekli önemi vermiyorlar, ihtiyaçlarını bilmediklerinden veya bilmeye ihtiyaçları olmadıklarından, annene bunları huyuna giderek söylersen veya ilgili yazıları okutursan ikna edebilirsin.

Sığmıyor ise yanlarından kes bıçakla. Düz kezmek istiyorsan bıçağın ucunu ocakta yak 20 saniye kadar sonra da dümdüz kes ama dikakt et sadece ucunu yakmalısın elini yakma. Bak sana paintten çizdim cd kabını 4 vantuz yeterli. Vantuzları yapıştırcaksın

mailto:/uHmuqNv.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri