Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kuru alan hakkında yardım

edi=büdü

Gümüş 4 Üye
Katılım
8 Eki 2009
Mesajlar
141
istanbul erenköyde oturuyorum 2tane kaplumbağa aldım evde eski akvaryumum vardı ona koydum daha önceleri de vardı bende küçükken babam almıştı ama bu konularda bilgisiz olduğumuzan fazla yaşamadı . yeni aldıklarım hakkında biraz araştırma yaptım ve bayağı birşeyler öğrendim . bu hayvancıklara kuru alan gerekiyormuş bu taraflarda alabileceğim biryer varmı ve onlarla uzun süre yaşayabilmem için neler yapmam lazım vitamin yem vs.( biri dişi biri erkek su kaplumbağası 40 cm akvaryum kapluşlar da daha yavru ) şimdiden teşekkür ederim ... :D


Türkçe'mize özen gösterelim/tubidik
 
Hazır satılan kuru alanlar Türkiyede pek bulunmuyor bu nedenle kendi kuru alanınızı kendiniz yapmalısınız. Bunu nasıl yapabileceğiniz hakkında da forumda detaylı bilgiler mevcut.

mailto:/forum/cesitli-kuru-alan-fotograflari-t-1188.html

mailto:/forum/kuru-alan-ve-akvaryum-modelleri-t-823.html

mailto:/forum/kuru-alan-t-1240.html

mailto:/forum/kuru-alan-yapamiyorum-t-1140.html

mailto:/forum/strafordan-kuru-alan-t-963.html

Bu linkler kuru alan konusunda epey yardımcı olur size. Diğer konularla ilgili de forumda oldukça fazla bilgi var biraz göz atarsanız aradığınız şeylere ulaşabilirsiniz. Yine soracağınız bir şey olursa da yardımcı oluruz tabi ki.
 
benim açtığım konulardada var ben basit çe yapmıştm sende yapabilirsin.

Edit alcatraz:Lütfen Türkçe kelimeler kullanalım.
 
Geri
Üst