merhaba.. ben siteye yeni kayıt oldum.. bugün-yarın su tosbiği alıp beslemeyi düşünüyorum.. daha sonra da akvaryum alacam tabiki.. işte o kısmı biraz zahmetli olacak.. akvaryumun kuru alanını falan kendim yapacam.. bu sitede kuru alan hakkında birsürü resim ve faydalı bilgi buldum.. hepinizin ellerine sağlık.. Bunların arasında tırmanma kısmı olarak cansel_4yuz'ün kuru alanındaki hoşuma gitti.. hem yapılışı basit gibi hem de tosbikler daha rahat tırmanabilir gibi geldi bana.. Konuya yorum yazarsa imzasındaki resimde görebilirsiniz 
kendisine o kuru alan hakkında bikaç sorum olacak: sanırım beyaz bir tabaka üzerinde beyaz bir örtü gibi bişey var.. o örtünün maddesi ya da ismi ne?? nereden bulabilirim??
bu arada birşey daha.. heryerde aynı su tosbiği cinsi mi satılıyor?? en yavaş büyüyen su tosbiği cinsi ne bilen var mı aranızda?? çünkü ben çabucak büyümelerini istemiyorum.. internette arastırdım ama bulamadım..
Bu sorular daha önce tartışılmışsa ilgili konulara yönlendiriverin beni.. Ben arattım ama bulamadım sitede..
Acele edin.. çok fazla vaktim kalmadı.. kendimi daha fazla tutamıyorum.. heran alabilirim tosbiklerimi :S
Edit furkan54ozan Konu başlığı konu içeriği ile alakalı olmalıdır
bu arada birşey daha.. heryerde aynı su tosbiği cinsi mi satılıyor?? en yavaş büyüyen su tosbiği cinsi ne bilen var mı aranızda?? çünkü ben çabucak büyümelerini istemiyorum.. internette arastırdım ama bulamadım..
Bu sorular daha önce tartışılmışsa ilgili konulara yönlendiriverin beni.. Ben arattım ama bulamadım sitede..
Acele edin.. çok fazla vaktim kalmadı.. kendimi daha fazla tutamıyorum.. heran alabilirim tosbiklerimi :S
Edit furkan54ozan Konu başlığı konu içeriği ile alakalı olmalıdır