Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kuru alan

errhan

Gümüş 5 Üye
Katılım
29 Kas 2008
Mesajlar
126
arkdaşlar uv lambası bulamadım fakat bi masa lambası aldım onu kuru alana doğru çevirip monte ettim kuru alanı ısıtıo ama uv lambasının etkisini yapmıodur sanırım.. sizce akvaryum nasıl olmuş görüşlerinizi beklıorum=))
 
resim atmayı unutmuşum buyrun resmi=)
 

Ekli dosyalar

  • IMG_0910.JPG
    88 KB · Görüntüleme: 742
Güzel görünüyor hoş bir çalışma olmuş. Ancak kuru alanı oluşturan taşı iyice sabitleyin kaplumbağalarınız altındaki kum saatini oynatabilir. Kuru alanın sıcaklığını da kontrol edin. Bunun dışında güzel bir akvaryum olmuş ancak yakın zamanda büyütmeniz gerekecek gibi görünüyor.
 
akvaryum bıraz küçük evet alıdıktan kısa bi süre sonra pişman oldum çünkü kapluşlar daha hızlı büyümeye başladılar.. bole gıderse seneye yenı bı akvaryum gerekıcek sanırım ve bu da yenı masraf demek oluyo
=)
 
Seneye kadar sürmez büyümeleri bence kışa hazırlayın yeni akvaryumlarını:)
 
Akvaryum filitrelerimiz.Aynı Akvaryumun güzel gibi ama biraz daha yakın ceksen bence daha iyi olacak :D
 
Akvaryum ufak büyütmeniz gerekir.Bu akvaryumunuz hakkında yorumum ufak ama güzel bir şekilde kurmuşsunuz akvaryumu.

Saygılar,
 
akvaryum çok küçük ve bir o kadar da kalabalık bence.ama güzel duruyor.taşı sabitleyin bence.ve arkadaşlarında dediği gibi kışa yeni akvaryumu hazırlayın.
 
arkadaşlar akvaryumu büyütmeyı bende istiorum ama ona göre bide ekstra malzeme almak gerekıcek biraz masraflı olur galıba.. inş. üniversite bitirmiş işsizler kervanından ayrılabılırsem elime geçen parayla bişeler yapmaya çalışıcam.. yaorumlarınız için teşekkür ederim.. sizde akvaryumlarınızın resmlerını koyarsanız fikir alışverişimz daha güzel olur.. ve kapluşlarınızında resmlerını koymayı unutmayın tabi=))
 
arkadaşlar ben kuru alan yaptum kaplumbağlara ama çıkmıyolar güzelde yaptım geniş ama merdiven gibi bişe yapmadım ondanmı yoksa neden çıkmıyo olabilirler?
 
Biraz eğimli olması lazım ve kuru alanın ısısı 33 derece olması lazım.Anca o şekilde çıkarlar.
 
yaptım bugün merdiven gibi bişe yok yine çıkmıyolar anlamadım gitti köşeye gidip duruyolar beraber duruyolar suyun içinde arada dolanıyolar bi hep köşedeler ısıtıcının yanında uyuyup duruyolar neden böyle yapıyolar anlamadım rahat etsinler çıksınlar diye yaptım ama yok hani yemle sokim dedim yemi takip ettirerek yok gelmiyo yeme bakıyo bakıyo suratını geri çeviriyo gidiyo ısıtıcının yanına anlamadım valla
 
küçüklüklerinden beri merdiven falan görmedikleri için alışamadılar heralde bugün büyük olan çıktı ama yemle çıkardım takip ede ede ilk çıkışta telaş yaptı biraz ama elimle götürttüm merdivene indi hemen ikincide tek başına indi merdivenden ama küçük olan çıkmadı ya o korkuyo biraz nedense benden bişede yapmadım ama neyse biraz daha büyüsün alışır büyüyünce :) çok mutluyum yaa :)
 
Cvp: kuru alan

mailto:/attaxd.jpg kuru alanım nasıl olmuş acaba ?
 
Cvp: kuru alan

Çıkıyorlarsa sorun yok zaten görünürde de bir problem yok. Bence suyu yükselt ve kuru alanı yukarı al biraz.
 
Cvp: kuru alan

kerberos..çok rahat çıkıyorlar,su seviyeside yukardan çektiğim için az gözüküyor olabilir
 
Geri
Üst