Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuru alana çıkmıyor

busearman

Yeni Üye
Dean kuru alana çıkmıyor yada ben mi göremiyorum çıkarken görmedim hiç,4-5 ay oldu alalı yeni sayılmaz sizce neden her şeyi sağlıklı ve düzgün görünüyor bütün ekipmanları tamam.

Cvp: Kuru alan

Ya siz yokken çıkıyordur ya da çok az çıkıyordur. Herhangi bir engel korkulacak bişey var mı alanda?

Cvp: Kuru alan

Kuru akanın girişine ve zeminine yem koyun. Bu sayede çıkıp çıkmadığını anlarsınız. Çıkmıyorsa da başka sorun yoksa teşvik etmiş olursunuz. Genelde odada biri varken çıkmazlar yada hemen suya girerler.

RE: Kuru alan

benimkiler de ben odaya girer girmez suya atlıyorlar belki siz de onun için göremiyor olabilirsiniz ya da ben yeni akvaryuma geçtiğimde hiç bilmiyorlardı kuru alana yem koydum sonra alıştılar siz de deneyebilirsiniz

Cvp: Kuru alana çıkmıyor

ısıtıcı lambayı mümkün olduğunca kuru alanda açık tutun. çıkmalarında istekli olmalarındaki en büyük paya o sahip. yeni almışsınız ve sanıyorum tek almışsınız. tek hayvanlar bu aşamayı biraz uzun sürede atlatır. şu anda hala tedirginliğini aşamamış.

Geri