Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kuru alana kucuk tas

Şelale

SKF Delisi
Bugun kaplumbagamin kuru alanina kucuk kalp seklinde taslar koydum (yiyemeyecek kadar buyuk) kafa atti :) sizce neden yapmistir?

Cvp: kuru alana kucuk tas

kafa attı derken? :S

Bence bırakın hayvan yuvasının dekorasyonunu kendi yapsın :)

İlgisini çekmiştir. Ya oynuyor yada üzerine çıkmak için kenara taşıyordur.

Bir ihtimalde kendi duracağı yerde yer açıyordur.

Kafa attı :haha: ittirmiştir yahu, o kadar da agresif değiller.

hayvan ne olduğunu merak edip bakmış olmakla birlikte rahatsız da olmuş olabilir.

Siz iç dekorasyonu ona bırakın derim :)

Ona biraksam vantuzu , hali kaydirmazi ve kucuk taslari yiyecek. Ama kucuk taslara vuruyo hep ustune cikiyo yemek icin saldiriyo anlamadim giitti leydilik okulu na gondericem :)

bir tane enli hafif üstüne çıkacağı bir taş koy bakalım ne yapacak ?

Benim kaplumbayı besledim kabta tasların üstünde deniz kabukları var tosbikler onları ittirip kendileri bir dizayn yapıyorlar.. cok enteresan :)

Ustune cikiyo gunesleniyo. Cok meraki her seye. Sudaki taslarin yerini degistiyor,isiticinin usyunde duruyo. Kuru alandaki taslari ellesem hemen geliyo (yuvasina dokundurmuyo) tablte meraki var. Resim cekerken kimildamiyo.

Cem bey sizin dediginizi cevapladim.

Fatih : heop oyleler. Sen de bende evimizi kendimiz dekore etmek isteriz. Onlarda dekore etsinler.

sadece bir kez yaptıysa bu esneme ve gerinme için yapılan harekettir.

Evet esniyo Benimkide yapıyo bazen

evet sadece 1 kere yaptı. :) hasta olmamasına sevindim. :) canım kaplusum <3

Benimkileede iyilsti yem yediler sulaını pet sise taktigiyle ısıttim keyifleri yerinde keratalarin :yuppi:

Geri