Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuru alandaki dansı:)

tetenoss

Bronz 1 Üye
https://www.youtube.com/watch?v=WCZ7BN_h7Zg

:)

çok tatlı değil mi ya? Büyük ihtiamalle alt bağası kaşınıyor. Kulak enfeksiyonu iyileşince silis kumu koyucam akvaryuma, ama şimdilik olabildiğince sade akvaryum:)

Cvp: Kuru alandaki dansı:)

Kulağı nasıl oldu hayvanın biraz inmiş gibi gördüm ama rahat durmadığından tam seçemedim

Baya indi şişliği, ama tam geçmedi maalesef. Veterinerimiz tedaviye devam diyor. 1 hafta sonra kontrol edecek.

vitamini haftada bire düşür artık. gıdası bol geldi kurtlandı yerinde durmuyor. tedavi etkili olduğu noktadan itibaren en az 20 günde düzelmeye başlar. senin sıpada şiş fazlaydı. bu süreyi uzatır. dozajda tedaviye cevap verdiğine göre uygun dozajda fazla verip bu seferde böbrekleri zorlamayalım.

hangi ilaçları ne dozda kullanıyorsun. unuttum.

Şişliğe baticon sürüyorum ardından genta damlatıyorum. Günde bir kerede yemine 3 damla genta damlatıyorum. Ek vitamin kullanmıyorum günde bir kere yem veriyorum..:) Boyu 7cmi aştı gibi.. Hastalığının başında 6cmdi

tek öğüne alıştırdıysan aynen devam et. akvaryuma metilen damlatıyor musun ?

kaç litre su vardı akvaryumda ?

litre hesabını bilmiyorum ama şu sıralar az tutuyorum, temizliğini daha sık yapıyorum böylece

Temizlik sonrası metilenden Su 10 litre civarında ise bir damla 20 litre civarında ise iki damla damlat.

ben bunun totosunu yerim ya ne kadarda tatlı dans ediyor kereta :)

teşekkürler asi kız

arkada çalan bir müzik var, müziğe tepki veriyor diye düşünüyorum ben.. alt bağası da kaşınıyor olabilir tabi, ama bu kadar hareketli olmuyordu kaşınırken genelde:)

çok yaramaz bunlar :)benimkiler seninkinin 2 katı :)bu harekette :)

Geri