Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kusuyor ?

melodimmmm

Bronz 3 Üye
Katılım
23 May 2009
Mesajlar
73
arkadaşlar tatilden geldik .tatildeken sıcak ve güneşliydi yerimiz kaplubağa da dolayısıyla alıştı ama şimdi eve geldik yemek yemiyo kusuyoazını açıyo sanki ıkınıyo poposundan beyaz bişi çıkı o akvaryuma boyunu geçmicek su koyuyorum nasıl olmaldır suyu akvaryum altıgen filan yardım edersiniz sevinirim
Edit furkan54ozan:Konu başlıgı konu içeriği ile alakalı olmalıdır!
 
RE: lütfen yardım edin

Ilık duş aldırın ve yerse marul yedirmeye çalışın bağırsaklarını yumuşatır. Su miktarını da azaltmayın gerekli ekipmanlarınız ve kuru alanınız varsa su miktarını istediğiniz kadar fazla olcak şekilde ayarlayabilirsiniz. 1-2 gün içinde alışıp normale dönecektir hasta falan değilse.
 
RE: lütfen yardım edin

Ilık duş ve marula rağmen düzelmezse başka bir sorun olabilir. Sadece bağırsaklardaysa sorun bu dediklerimle düzelir. Düzelmezse o zamanki belirtilere göre sorunun ne olduğuna karar verip ona uygun tedavi uygulamak gerekir.
 
Geri
Üst