Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Lamba aparatı yardım?

Baybars

Bronz 3 Üye
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13209 Merhaba arkadaşlar ilgili linkteki ampulü aldım. Ancak Gerekli uzunlukta ve uygun klipsli bir lamba aparatı bulumadım. Öneriniz nedir. Teşekkürler.

Cvp: Lamba aparatı yardım?

ampul ile beraber elektrikçiye git mutlaka uygun bişe göstericektir

elektrikçilerden kıskaçlı spot lamba olarak isteyebilirsiniz.
İnternetten alabilirseniz bunu alın : mailto:/ARMATUR-VITO-VT106IRIS-106-MANDALLI-SPOT-E27-SIYAH-5301060,PR-108245.html

Alperin bahsettiği ürün carrefourdada var.fiyatı aynıydı sanırım internetten alışveriş etmiycem diyorsanız carrefourlardada bulabilirsiniz.(ben kendiminkini carrefourdan aldım)

mailto:/ARMATUR-HOROZ-HL067-MANDALLI-SPRALLI-E27-SIYAH,PR-109014.html
mailto:/ARMATUR-VITO-VT067IRIS-67-MANDALLI-SPRALLI-SPOT-E27-BEYAZ-5300830,PR-108431.html

Alternatif olarak bunlarda olabilir. Ancak ürünleri almadan kaç w güç kaldırdığını sorun. Bazı modeller için max 40 w geçerli.

2 gün önce bu ürünü aldım , 60w kullanılabiliyor.Daha takmadım gerçi kuru alan için yarını bekliyorum.

mailto:/ARMATUR-VITO-VT067IRIS-67-MANDALLI-SPRALLI-SPOT-E27-BEYAZ-5300830,PR-108431.html

alacağın lambanın çanağının önü, yeni ölçüm yaptım. minimum 7,5 ya da en iyisi 8 cm olursa ampul rahat girer. ben de kullandım. hem uva hem de ısıtıcı görevi görüyor. bu ampul iyi ısı verir. o yüzden kuru alan 30-31 derece olacak şekilde bir ara mesafe bırakmalısın.

Geri