Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Life Tech Lifetech 835 Dış Filtre ALINIR MI?

FarukŞentürk

Bronz 5 Üye
Merhabalar

250litre akvaryumum için dış filtre arayışındayım tetra ex 1000 tavsiye edildi ancak hem fiyatı yüksek hemde izlediğim tüm videolarda ya su kaçırma problemi yada başka bir problemden bahsedilmiş.

Alternatif olarak Eheim Classic inceledim çok yorum bulamadım ve fiyatı yine bir nebze yüksek.

Son olarak bu üründe karar kıldım fiyat performans gibi görünüyor sizlerinde düşüncelerini almak isterim Life Tech Lifetech 835 Dış Filtre alsam pişman olurmuyum fiyatı şuanda 2.700TL

Tetra new modellerde sürekli tak çıkar orjinal O ring aşındığı için su kaçağı yapıyor. Bunu şeffaf olan ile değişince sorun hallediliyor. Şeffaf olanın çapı biraz daha kalın. Plus modellerde bu sorunu çözdüler.

Lifetech 835 modeli 3 sepetli bu yeterli gelmez. 838 modeli daha uygun olur. Debisi de 1200 lt/h. Bu kalite anlamında biraz daha düşük ve motoru tetraya göre az biraz sesli. Başka bir odada ve kapısı kapatılırsa bu ses duyulmaz.

Geri