Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bilmediğim için sordum zaten ??Olmaz. Akıl var mantık var bunda kaplumbağa mı yaşar #!@*
İlla cam olması gerekiyor mu? Sizin kullandığınız gibi büyük plastik gibi bir şey kullanılabilir mi?Sizin hayvanlar yavruysa bu yuva baya bir götürür ömürlük akvaryuma geçene kadar çok rahat idare eder.
Bu gıda saklama kabı normal plastik kaptan farklı. Gıda kabı olduğu için suya salınım yapmaz. Asıl hayvanı ufak bir yuvaya koymak hayvan için daha zararlı olur.İlla cam olması gerekiyor mu? Sizin kullandığınız gibi büyük plastik gibi bir şey kullanılabilir mi?
Bu gıda saklama kabı normal plastik kaptan farklı. Gıda kabı olduğu için suya salınım yapmaz. Asıl hayvanı ufak bir yuvaya koymak hayvan için daha zararlı olur.
Su ısıtıcısını nereden aldınız link verebilir misiniz?Bende bu yuvayı minimum maliyetle yaptım.
Güncel fiyat listesi:
Masa Lambası 150tl
Ampul 20tl
Gıda kabı 250tl
Su ısıtıcı 400tl
Kuru alan pprc boru 200tl
Kuru alan plastik ızgara(meyve kasasından kesildi)
Kuru alanı benim gibi su borularından Yukarıda ortalama fiyatları yazdım belki sen daha ucuza bulursun. Su ısıtıcı ve ısıtma lambası şart ekipman.
Yalnız kuru alanı yaptıktan sonra hayvanın kaçmaması için bir engel çıkman lazım. Kuru alandan aşağıya atlarsa hayvan zarar görür, iç kanama geçirebilir.
Su hacmine göre ısıtıcı watt değeri değişir. Yarın çarşıya bakıp gıda kabını alın su hacmine göre su ısıtıcı önerelim.Su ısıtıcısını nereden aldınız link verebilir misiniz?
Tamam teşekkür ederimSu hacmine göre ısıtıcı watt değeri değişir. Yarın çarşıya bakıp gıda kabını alın su hacmine göre su ısıtıcı önerelim.
Isıtma lambasını hemen alabilirsiniz. Mandallı metal çanaklı masa lambası ve 40-60watt arası akkor ampul alacaksınız.
AMPUL LİNK:
Genişlik 30 yüksekliği 14 bir süre bunu kullanmayı düşündüm en azından kaplumbağalar biraz daha büyüyene kadarGıda kabını yanlış almayın. Bazıları dar ve yüksek oluyor bunlar olmaz. 60*40 genişliğinde 35cm yüksekliğinde bir kap minimum uygundur. Bu orana uyacak şekilde daha büyük kap alabilirsiniz.
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır?
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır? İlk olarak kuru alan sabit ve tırmanması kolay olmalıdır. Akvaryuma kuru alana çıkabileceği kolay erişilebilir eğimli bir rampa yapın. Bu rampa güvenli olmalı ve hareket etmeye veya sökülmeye eğilimli olmamalıdır. Kaplumbağanızın ısınma alanı ile tank...sukaplumbagasi.com
Peki suyu ne kadar doldurmam gerekiyor küçükler diye korkuyorum :/Tamam şuanlık iş görür. Su ısıtıcısını 50litre=50Watt 100litre=100Watt şeklinde alabilirsiniz.
Kuru alanı akvaryum üstü yada akvaryum içine yapabilirsiniz.
Ampul olarak 42 watt akkor ampul ve mandallı masa lambası gerekiyor.