Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Mandallı masa lambası arayanlar; buraya!

banyoterligi

Bordo Bereli
Mandallı masa lambası arayan arkadaşlar, özden elektrik adlı siteden alabilirsiniz. Duyları e27 ve max 60w.

Cvp: Mandallı masa lambası arayanlar; buraya!

"mailto:/Mandalli-Spotlar,LA_816-2.html"

Aynı site zaten, herkese yardımcı olmuştur umarım

Ayrıntısını farkedemedim Mert. Bu lamba metal mi, plastik mi?

mailto:/ARMATUR-VITO-VT106IRIS-106-MANDALLI-SPOT-E27-SIYAH-5301060,PR-108245.html

Ben bunu kullanıyorum Emre abi, metal hemde. max 60w. Ve seninkine benzeyen lambada var o da max60w lık. Şiddetle tavsiye ederim.

Teşekkürler Mert. Alternatif olması çok iyi oldu.

Ben gittigidiyordan ikea nın kıskaçlı lambasını sipariş verdim spot lamba çıktı, lambalarımı takamıyorum :( Kaldı elimde

mert o dediğin lambanın arkasında hava deliği var mı ? yoksa neodym tarzı ampulleri taktığında ampul kenarlarında hava alacak yerler olmayacağı için aşırı ısınma yapabilir. bu yüzden sadece sadece normal ampul takılır.

Delikleri var tabi ama sonucta ısınması cok normal

ben bu lambalari sadece isinmalari icin kullanabilirim sanirim kuru alan isitmasi icin nasil ampul takmam gerekiyor?

mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13209
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=8033

Bu iki ampulden birini mandallı lambaya takarak kuru alanı ısıtabilirsiniz.

emrenin belirttiği gibi ısıtma konusunda en iyi performansı uva ampuller veriyor.

Geri