Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Mantar mı kabuk değişimi mi

whitestar

Yeni Üye
Aşağı yukarı 1 aydır benimle. 25 litrelik akvaryumda bakıyorum akvaryumunda kuru alanı, ısıtıcı, filtresi var. Forumda mantar olabileceğini görüp 1-2 dakika tuzla kabuğunu fırçaladım şimdi ise güneşlenmeye aldım. Sizce mantar mı mantar ise nasıl bir yol izlemeye devam etmeliyim, teşekkürler

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 21
  • image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 21
  • image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 22
Aşağı yukarı 1 aydır benimle. 25 litrelik akvaryumda bakıyorum akvaryumunda kuru alanı, ısıtıcı, filtresi var. Forumda mantar olabileceğini görüp 1-2 dakika tuzla kabuğunu fırçaladım şimdi ise güneşlenmeye aldım. Sizce mantar mı mantar ise nasıl bir yol izlemeye devam etmeliyim, teşekkürler
Kabuk degisimi

Foruma hoşgeldiniz

Mantar yok. Hayvanın üst plakası kavlamış ona bağlı matlık var. Zamanla açılıp atılır.

Maşallah çok tatlı

Plaklara dikkat edin dökülecek plakların aşırı sert olanlarını alın ince olanlar kalabilir yiyorlar çünkü

Geri