Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Markette 60 watt ampul gordum uygun olurmu

Foto atarmisiniz Hemi kaplumbağanın Hemi o halinin nasıl olmuş
Ben evde değilim isteyim annem söyledi öyle halıda erime falan yok .ışığı kapatmak için bakmaya girmiş hemen suya atliyorlarya biri yapışmış atlayamamış eliyle dokununca atlayabjlmis biraz yapışmış yani altına falan bisey olmamış öyle

Isı fazla geldiğinden olmuştur iyiki hayvan kavrulup ölmemiş ozmn şöyle yapın daha kalinlari var ama onlar rahatsız edermi bilmiyorum

Silikonlari halinin ortasına fln yapistirmayin halinin köşelerine yapıştırın ortada fln olmaz bide hangi silikonla çektiniz rastgele bı silikonla cekmediniz demi

Ben silikon hakkında bilgilendirme yaptım sanırım size

Şuan hayvanlar zehirlenme aşamasında olabilirler yaptığınız silikonu jiletle kazıyarak sökün

Nasıl silikon almalısınız astetoksi solventsiz silikon alın yada direk akvaryum silikonu alın silikon işi şakaya gelmez

Siz akvaryum silikonu haricinde silikon çekerseniz onu dondurmaniz lazım çok yanlış

Ben silikon hakkında bilgilendirme yaptım sanırım size

Şuan hayvanlar zehirlenme aşamasında olabilirler yaptığınız silikonu jiletle kazıyarak sökün

Nasıl silikon almalısınız astetoksi solventsiz silikon alın yada direk akvaryum silikonu alın silikon işi şakaya gelmez

Siz akvaryum silikonu haricinde silikon çekerseniz onu dondurmaniz lazım çok yanlış
Tamam alacagim halledecegim

Geri