bugra-4646
Platin 5 Üye
Ben 3 aydır kullanıyorum sanırım şuan ömrünü bitirecek ama tahmini 1 ay daha gider diye düşünüyorum yani 4-5 ay gibi gider sanırımNe kadar süre gidiyorki
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ben 3 aydır kullanıyorum sanırım şuan ömrünü bitirecek ama tahmini 1 ay daha gider diye düşünüyorum yani 4-5 ay gibi gider sanırımNe kadar süre gidiyorki
Anladim teşekkür ederimBen 3 aydır kullanıyorum sanırım şuan ömrünü bitirecek ama tahmini 1 ay daha gider diye düşünüyorum yani 4-5 ay gibi gider sanırım
Kuru alana silikon hali sermistimya lambanın ısisiyla yapışmış kaplumbaga halıya cok değil ama ısıtıyor oraya ne yapabilirimHayır takmiyacaksiniz kuru alana direk koyun yarım saat geçtiğinde 32-33 derece olunca sorun yok
Ben evde değilim isteyim annem söyledi öyle halıda erime falan yok .ışığı kapatmak için bakmaya girmiş hemen suya atliyorlarya biri yapışmış atlayamamış eliyle dokununca atlayabjlmis biraz yapışmış yani altına falan bisey olmamış öyleFoto atarmisiniz Hemi kaplumbağanın Hemi o halinin nasıl olmuş
Onu ordan sökünBen evde değilim isteyim annem söyledi öyle halıda erime falan yok .ışığı kapatmak için bakmaya girmiş hemen suya atliyorlarya biri yapışmış atlayamamış eliyle dokununca atlayabjlmis biraz yapışmış yani altına falan bisey olmamış öyle
Onun yerine ne yapiyimOnu ordan sökün
Malzeme silikon olduğu için yine yapışır bence üst kısma farklı bisey seriyim havlu gibiIsı fazla geldiğinden olmuştur iyiki hayvan kavrulup ölmemiş ozmn şöyle yapın daha kalinlari var ama onlar rahatsız edermi bilmiyorum
Şimdi anlamadığım şey o halımı eridi yoksa silikon yapistirmistiniz omu eridiMalzeme silikon olduğu için yine yapışır bence üst kısma farklı bisey seriyim havlu gibi
Eve gidince bakayım belki altındaki silikonda olabilirŞimdi anlamadığım şey o halımı eridi yoksa silikon yapistirmistiniz omu eridi
Kenarlara yaptım ortaya çok yapmadim ince bir çizgi şeklindeydi. Normal evdeki silikonlaSilikonlari halinin ortasına fln yapistirmayin halinin köşelerine yapıştırın ortada fln olmaz bide hangi silikonla çektiniz rastgele bı silikonla cekmediniz demi
Normal silikonla hiç olmaz zehirlenir ben bunun hakkında bilgilendirme yaptım sanırım bide silikon kuruması lazım şuan hayvanlar zehirlenme aşamasında olabilirlerKenarlara yaptım ortaya çok yapmadim ince bir çizgi şeklindeydi. Normal evdeki silikonla
Lambayı kapatti yarım saat falan durmuştu birsey yokmus eve gdnce bakcamNormal silikonla hiç olmaz zehirlenir ben bunun hakkında bilgilendirme yaptım sanırım bide silikon kuruması lazım şuan hayvanlar zehirlenme aşamasında olabilirler
Tamam alacagim halledecegimBen silikon hakkında bilgilendirme yaptım sanırım size
Şuan hayvanlar zehirlenme aşamasında olabilirler yaptığınız silikonu jiletle kazıyarak sökün
Nasıl silikon almalısınız astetoksi solventsiz silikon alın yada direk akvaryum silikonu alın silikon işi şakaya gelmez
Siz akvaryum silikonu haricinde silikon çekerseniz onu dondurmaniz lazım çok yanlış
Lambayida işte sürekli kapatip açmayın siz yokken hayvan çıkarsa üşür şuan ısı fazla gelip suya atladilarmi şuan sanırım Su ısıtıcı yok su soğuksa şoka ugrarlarLambayı kapatti yarım saat falan durmuştu birsey yokmus eve gdnce bakcam